naar top
Gemeente Kruibeke

Doortocht Ronde van Vlaanderen

12 januari ’18 (vr)
Stip 1 april alvast aan in je agenda, want dan passeert ‘Vlaanderens Mooiste’ opnieuw in Kruibeke! Wens je een randactiviteit te organiseren? Dien je aanvraag in voor 16 februari 2018.
Doorkomst renners:
  • Cyclo (wielertoeristen): zaterdag 31 maart 2018, tussen 7 en 9 uur
  • Elite heren: zondag 1 april 2018, rond 10.50 uur

Het traject van de doortochten loopt via de Burchtstraat, Molenstraat, Beverenstraat, richting Beveren-Haasdonk.

 

Naar aanleiding van dit evenement zullen een aantal verkeers-en veiligheidsmaatregelen genomen worden. Meer info hierover volgt later.

 

Regelgeving randevenementen

Indien u een activiteit wilt organiseren naar aanleiding van deze doortochten, die doorgaat op de openbare weg of een voor publiek toegankelijk terrein dat daarbij aansluit, hou dan rekening met volgende voorwaarden:

  1. Een aanvraag tot vergunning van deze activiteit moet gebeuren voor 16 februari 2018 aan de hand van het formulier “Aanvraag feesten en evenementen”. U kan dit document downloaden via de gemeentelijke website van de gemeente Kruibeke en afgeven op de dienst onthaal.
  2. De veiligheidsdiensten zullen uw aanvraag evalueren en u – al dan niet onder bepaalde voorwaarden – een vergunning afleveren.

Let er wel op dat in geen geval zal worden toegestaan dat vaste of verplaatsbare inrichtingen worden opgesteld op de openbare weg langs het traject van de koers. Zowel de rijbaan, als de fietspaden en de trottoirs moeten volledig vrij blijven van obstakels.

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht