Stap mee en breng Kruibeke naar de overwinning

Gepubliceerd op donderdag 7 mrt 2024 om 15:40
Van 1 tot 31 mei 2024 gaan we de strijd aan met andere steden en gemeenten in een wedstrijd om zoveel mogelijk stappen te zetten, en we hebben JOU nodig!

Laten we samen Kruibeke naar de overwinning leiden.

Hoe tel ik mijn stappen?

Klassieke stappentellers

Klassieke stappentellers van goede kwaliteit zijn de meest accurate en nauwkeurige toestellen voor het meten van stappen. Ze zijn minder accuraat voor het bepalen van afstand (afhankelijk van de ingegeven staplengte) en van de verbruikte calorie├źn. Verkies bij voorkeur een betrouwbare stappenteller boven diegene die je als gadget vindt bij ontbijtgranen of een ander product.

Activity tracker

De betrouwbaarheid van de meeste activity trackers is voldoende.
Sommige trackers hebben geen display. Naar motivatie toe raden wij een display aan, zodat je voortdurend het aantal stappen kan opvolgen zonder het openen van een app.

App op je smartphone

De bewegingsdetector in de smartphone registreert jouw bewegingen. Een algoritme in de stappenteller app vertaalt de bewegingen in stappen, afstand en calorieverbruik volgens algemene norm. Sommige applicaties bepalen het aantal stappen op basis van GPS functionaliteit. Dit systeem lijkt meer accuraat dan de versnellingsmeters.

Registreer je stappen op www.10000stappen.be of via de 10.000 Stappen app.

 

Wandel of loop mee op 17 mei: KrisKrasKros!

Een uitgelezen kans om je stappen te laten meetellen is de KrisKrasKros. Zet vrijdag 17 mei om 19 uur met stip in je agenda voor een sportieve avond! Trek je loop- of wandelschoenen aan en ontdek Kruibeke op een unieke manier.
We vertrekken vanuit het Gemeentehuis Kruibeke. Kies jouw route: 5,5 km of 10 km lopen, of geniet van een 5,5 km lange wandeling doorheen de leukste plekjes van Kruibeke, inclusief enkele iconische gebouwen. 

Inschrijven moet niet maar is wel een aanrader: https://forms.gle/vAnD73cTBLndZpxJA