Hoe geraak ik in het vaccinatiecentrum van Beveren?

Gepubliceerd op woensdag 13 okt 2021 om 08:00

Voor inwoners van Kruibeke, Beveren en Zwijndrecht is een vaccinatiecentrum opgericht in het oude gemeentehuis van Beveren, Stationsstraat 2. Dit werd bepaald in samenspraak binnen de eerstelijnszones voor alle vaccinatiecentra in Vlaanderen en dus niet per gemeente.

Te voet of met de fiets

Nabij de ingang van het vaccinatiecentrum zijn ruime fietsenstallingen.

Met de wagen

U kan zich bij voorkeur parkeren op de parking Gravenplein te Beveren of als u minder mobiel bent op parking Boerenmarkt te Beveren.
De looproutes zijn aangeduid met pijlen.
Aan de ingang van het vaccinatiecentrum staan rolstoelen ter beschikking. 

Met de bus

De ingang van het vaccinatiecentrum ligt pal aan de halte Grote Markt in Beveren.

U kunt:

  • Met buslijn 81, 82, 83, 84, 85 naar halte Grote Markt in Beveren.
  • Met buslijn 81, 82, 84, 85 naar halte A.Z. Nikolaas, Oude Zandstraat (N70), en te voet de pijlen volgen naar het vaccinatiecentrum.
  • Met buslijn 84 naar halte J. Van Hoofstraat, Pastoor Steenssensstraat ter hoogte van het zwembad, en te voet de pijlen volgen naar het vaccinatiecentrum.
  • Ook het nemen van  BELBUS 280 is een optie. Deze heeft haltes in deelgemeenten Beveren, Haasdonk en Melsele en heeft een aparte halte aan het vaccinatiecentrum.
    Meer info en reserveren kan via www.delijn.be of T 09 211 91 91.

Ben je minder mobiel?

Spreek in eerste instantie uw familieleden aan. Zij kunnen u wellicht een lift geven naar het vaccinatiecentrum. Aan de ingang van het vaccinatiecentrum staan rolstoelen ter beschikking. 

Hebt u geen wagen en kunt u niet op eigen kracht het openbaar vervoer nemen, contacteer dan (tijdig) de Mobibus of Taxiservice. Reserveren kan via tel. 03 740 96 23 op ma, di, do, vr tussen 9 en 12 uur.

Krijg je thuiszorg?

Dan kan je via de thuiszorgdienst vervoer aanvragen.