BIB zoekt vrijwilligers op wielen

Gepubliceerd op donderdag 7 mrt 2024 om 13:55
Er beweegt wat bij de Wase bibliotheken! Vanaf mei 2024 wordt er een grote verandering doorgevoerd: alle boeken, cd's, dvd's en andere media zullen deel uitmaken van één enorme collectie.

Dit betekent dat als je het nieuwste meesterwerk van Tom Lanoye wilt lezen, maar het toevallig uitgeleend is in jouw lokale bibliotheek, je het gemakkelijk kunt aanvragen bij een van de negen andere bibliotheken in de regio. Het is een ontwikkeling die ervoor zorgt dat elke lezer toegang heeft tot een nog breder scala aan materialen.

Bovendien wordt het ook eenvoudiger om geleend materiaal terug te brengen, omdat je dit nu kunt doen in alle Wase bibliotheken. Dit maakt het lenen van materialen flexibeler en handiger dan ooit tevoren.

Dit ambitieuze project vereist de steun van de hele gemeenschap, en daarom kunnen we alle helpende handen gebruiken. Daarom zoekt de bib vrijwilligers die mee helpen boeken te transporteren. Met een deelauto kun je gemakkelijk meedoen aan dit initiatief en de boeken van de ene naar de andere bibliotheek brengen. 

Meld je vandaag nog aan en help mee om de Wase regiobib op wielen te zetten. Samen kunnen we de toegang tot kennis en cultuur in onze regio verbeteren!

Aanmelden kan via cultuurtuinwaas@interwaas.be of op 03 500 47 52.