Buitenschoolse kinderopvang blaast dertig kaarsjes uit

Gepubliceerd op vrijdag 30 sep 2022 om 13:29
Het is feest in de buitenschoolse kinderopvang. In september 2022 bestaan de opvanglocaties in de drie deelgemeenten exact dertig jaar. Dat vieren we door samen herinneringen op te halen tijdens een receptie op 30 september.

De start van het nieuwe schooljaar brengt ook een nieuw opvangjaar met zich mee. Al sinds 1992 kunnen kinderen voor en na schooltijd en in de schoolvakanties terecht in de buitenschoolse kinderopvang. Dat vieren we tijdens een feestelijke receptie op vrijdag 30 september 2022 om 17 uur. Iedereen is welkom om langs te komen in één van de drie opvanglocaties*, een glaasje te drinken en herinneringen op te halen.

* Opvang Kruibeke, Kapelstraat 25
* Opvang Bazel, Dorpstraat 9
* Opvang Rupelmonde, G. De Cremerstraat 36

Stuur jouw mooie, leuke of grappige herinnering in

Maakte jij er vrienden voor het leven? Bezorgde je de begeleiding grijs haar door straffe stoten uit te halen? Heb je een memorabel verhaal, een leuke herinnering of een dankbaar woordje over jouw tijd als kind, ouder of medewerker in de buitenschoolse kinderopvang? Zet jouw herinneringen op een creatieve manier op papier (een tekening, een gedichtje,…) en bezorg ze voor 23 september in het gemeentehuis, in één van de opvanglocaties of via huisvanhetkind@kruibeke.be. Je doet er alle medewerkers een groot plezier mee én je maakt kans op een mooie prijs. De inzendingen worden getoond op de recepties ter ere van het 30-jarig bestaan.