Energiecoach voor ondernemers

Gepubliceerd op vrijdag 20 okt 2023 om 12:30
De impact van energieprijzen op ondernemingen is niet gering. Doe vandaag beroep op een energiecoach en krijg tot 90% van de trajectkost terugbetaald door Lokaal Bestuur Kruibeke!

Wil jij als ondernemer besparen op jouw energiefactuur? Wil je actief meewerken aan de klimaatdoelstellingen van onze regio? Grijp dan nu je kans en vraag een energietraject aan bij Waasland Klimaatland: zo krijg je inzicht in je verbruik én praktisch advies op maat. En dat voor een voordelige prijs!

Het energietraject bestaat uit een energiescan en een coaching. De scan brengt de huidige verbruiken in kaart. Zo wordt er een lijst met mogelijke maatregelen, de terugverdientijd én een energieplan met prioriteiten opgesteld. Bij de scan hoort ook intensieve coaching op maat van jouw bedrijf. Deze kan bestaan uit het opvragen van offertes, het monitoren van het energieverbruik, aannemen van installateurs enz.

Dankzij de samenwerking tussen Lokaal Bestuur en Waasland Klimaatland kunnen we dit project bovendien aanbieden aan een zeer voordelig tarief.

  • Voor kleine verbruikers (jaarlijks verbruik < 100.000 kWh elektriciteit en 345.000 kWh thermische energie) kost het traject € 1309 excl. btw. Jaarlijks kunnen 3 Kruibeekse bedrijven binnen deze categorie rekenen op een extra tegemoetkoming waarbij 90% van het energietraject wordt terugbetaald. Het traject kost dan slechts € 130,80 excl. btw. Aanmelden hiervoor doe je bij Interwaas.
  • Voor grote verbruikers (jaarlijks verbruik > 100.000 kWh elektriciteit of 345.000 kWh thermische energie) kost het traject € 3283 excl. btw.

Voor meer info kan je terecht op de website van Interwaas of bij Amber Roeland (Interwaas) op amber.roeland@interwaas.be of op 03 500 47 33