Kruibeekse Geschenkbon

Inhoud

Vrijdagavond nog snel een cadeautje kopen voor je naar een feestje vertrekt? Geen probleem!

Koop hier 24/7 online je bon(nen) via de webshop.

Hoe werkt de nieuwe cadeaubon?

De bon is 24/7 verkrijgbaar via de webshop of via het loket in het gemeentehuis tijdens de openingsuren. Je bepaalt zelf de waarde, vanaf 10 euro. 

Als je de bon aankoopt in het gemeentehuis, krijg je deze uiteraard meteen mee op papier. Als je de cadeaubon aankoopt via de webshop, zal je deze digitaal in je mailbox ontvangen. Je kan hem dan gebruiken vanop je tablet of smartphone, of je drukt hem thuis af (A4) en steekt hem eventueel in een mooie verpakking.

Om je bon te gebruiken, neem je hem gewoon mee naar een deelnemende ondernemer en die doet voor jou de rest! Hij scant voor jou de QR-code op de bon of vult de numerieke code in die ook op de bon staat. Hij haalt slechts dat bedrag van je bon dat jij wil uitgeven. Wil je nog een deel van je bonwaarde bewaren voor een andere winkel? Dat kan gewoon!

Waar kan ik de bon gebruiken?

Bij alle deelnemende ondernemers in Kruibeke die je terugvindt in het handige overzicht op de webshop. Let wel op: je bon is 1 jaar geldig vanaf het moment van aankoop – wacht dus niet te lang!

Hoe weet ik hoeveel waarde er nog op mijn cadeaubon staat?

Heel eenvoudig. Surf zelf naar de webshop en vul daar de code in die je terugvindt op je bon. Je ziet meteen hoeveel er nog op staat. Ook de deelnemende handelszaken kunnen je zeggen hoeveel waarde nog op je bon staat.

Wat als ik mijn bon kwijtraak? 

Krijg je een bon, noteer de boncode dan meteen op een veilige plek! Want met deze boncode kunnen we dankzij het digitale systeem alle verloren bonnen  steeds "herstellen" en je een nieuwe geschenkbon te bezorgen. Zo ben je je cadeau nooit kwijt!

Heb je een factuur nodig voor de aankoop van jouw cadeaubonnen? 

De Kruibeekse Geschenkbon is natuurlijk een ideaal relatiegeschenk! Als je graag een factuur wenst voor de aankoop van jouw Kruibeekse Geschkenkbonnen, bestel dan je bonnen via via boekhouding@kruibeke.be. Een factuur na bestelling op de webshop is niet mogelijk.

Voor handelaars

Wil je als handelaar graag cadeaubonnen ontvangen? Heel tof, dit systeem is er GRATIS voor jou! Klik hier om je zaak helemaal gratis te registreren. Zodra je de registratie helemaal hebt afgerond, verschijnt je zaak op de webshop en bezorgen we je een mooie raamsticker.

Let wel op: de registratie gebeurt in verschillende stappen! Na je eerste registratie, ontvang je een bevestiging per e-mail. Pas daarna kan je online al je gegevens (incl. facturatiegegevens) invullen. Doe dit ook tijdig: zolang je deze gegevens niet invult, verschijnt je zaak niet op de webshop en kan je geen bonnen ontvangen.

Technische ondersteuning

Met alle technische vragen kan je gemakkelijk terecht bij Kivalo – de partner waarmee we de digitale geschenkbon aanbieden.

Ontdek op de website van Kivalo ook een handige FAQ-lijst met introductiefilmpjes over hoe je profiel te vervolledigen, hoe een bon te valideren enz.

Het algemeen reglement vind je hier terug.

Projectpartners

De Kruibeekse Geschenkbon is een initiatief van lokaal bestuur Kruibeke en UNIZO Kruibeke-Bazel-Rupelmonde, opgestart met de financiële steun van Provincie Oost-Vlaanderen. De papieren Kruibeekse Geschenkbon bestond al sinds 2008, de digitale geschenkbon nam het in november 2021 over.