Kruibeke renoveert!

BENOveren

BENOveren, dat is beter renoveren, met hogere ambities op vlak van energieprestaties en met de diverse renovatiestappen in de meest logische volgorde.

Provincie Oost-Vlaanderen en lokaal bestuur Kruibeke willen particuliere woningeigenaars hierbij een helpende hand reiken. Er zijn 2 mogelijke stappen die je voor de renovatie van je woning kan nemen.

Gratis renovatieadvies aan huis

Als eigenaar van een woning in Kruibeke ontvang je een gratis renovatieadvies aan huis . Een deskundige van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen maakt dan samen met jou de huidige staat van je woning op, en stelt een stappenplan voor om je woning klaar te maken voor de toekomst. Wat zijn voor jouw woning duurzame en betaalbare oplossingen op vlak van isolatie, verwarming, ventilatie...?

Na het bezoek ontvang je een uitgebreid adviesverslag met alle informatie op maat van jouw woning.

Renovatiebegeleiding

Als je dit wenst, kan je vervolgens ook gratis deskundige begeleiding krijgen. Onze vakspecialist zoekt naar aannemers, vraagt voor jou offertes op en is thuis in het aanvragen van premies. Door met vele buurtbewoners tegelijk te renoveren, kan je in sommige gevallen zelfs van goedkopere prijzen genieten.

Voor Kruibeke is hiervoor de firma Denercon aangesteld.

Interesse?

Schrijf je in via de website van Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen.

Het advies is gratis en vrijblijvend. Ook de 2e stap (de renovatiebegeleiding) is gratis. Ook na ontvangst van de offertes voor je renovatiewerken kan je nog steeds beslissen om uit het traject te stappen.

Meer info

In de onderstaande infobrochure lees je meer over het project.Kruibeke renoveert! is een project van het lokaal bestuur Kruibeke i.s.m. het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen van de Provincie Oost-Vlaanderen en i.s.m. Fluvius, elektriciteitsnetbeheerder.

Het project loopt tot januari 2023.

Bijlagen

  • 954_renovatieprojecten_Folder_A5_KRUIBEKE.pdf 2,1 Mb
  • stappenplan_kruibeke.pdf 283,7 Kb