MAAK_MAAK, waar Waas jong het zélf mag doen!

Gepubliceerd op dinsdag 16 jan 2024 om 09:20
Ben je jong en wil je jouw creatieve ding ontdekken, ontwikkelen of tonen? Podia, zalen, kamers, jeugd- en cultuurhuizen zetten de deuren open. Samen met coaches en andere creatives kan je jouw concept tot leven brengen of je kan meewerken aan een gemeenschappelijk project.

MAAK_het_zelf__mee_samen_waar

MAAK_je_theater__expo_song_vibe_sound_look_fit_move_show_

MAAK_MAAK empowert Waas jong om het zelf te maken of om het mee te maken. 

Het daagt hen uit om, samen met anderen, creatieve ideeën werkelijkheid te laten worden. Het brengt het begrip DIY naar nieuwe hoogten.

MAAK_het_mee! is een oproep van professionals uit Lokeren, Temse, Beveren en Sint-Niklaas. Het nodigt jonge mensen met goesting uit om zich aan te sluiten bij gemeenschappelijke projecten. Om het mee te maken. Om samen te werken.

Hiervoor zetten ze de podia, zalen en kamers hun jeugd- en cultuurhuizen open. Zo geven ze jongeren letterlijk ruimte aan om hun eigen creatieve ding te ontdekken, ontwikkelen of tonen.

Voor zij die het graag gewoon zelf doen is er MAAK_het_zelf!  Samen met coaches en andere creatives wordt daar onderzocht wat er nodig is om hun concepten tot leven te brengen. Zo maakt dit traject van eigen initiatieven een mogelijke werkelijkheid!  

MAAK_voor wie?

Ben jij Waas jong? * of ken jij Waas jong? 

Met goesting om écht je ding te gaan doen, maken of  tonen? 

Met nood aan extra knowhow, coaching, plek, steun én een community van andere jonge makers? Dan  is MAAK_MAAK de plek waar jouw verhaal kan beginnen!

Doe de zelftest, ontdek wat dit (gratis) traject voor jou kan betekenen en sluit je aan via www.maakmaak.be

MAAK_MAAK is een bovenlokaal project van Jos vzw. Met trajecten in Beveren, Sint-Niklaas, Lokeren & Temse. Dankzij de steun van de Vlaamse Gemeenschap & Cultuurtuin Waas