naar top
Gemeente Kruibeke

Laat gratis je fiets labelen op 19/10

19 oktober ’19 (za)
Op zaterdag 19 oktober kan je in Kruibeke gratis je fiets laten labelen door de lokale politie. Of je kan in Temse terecht op woensdag 11 september, woensdag 25 september en zaterdag 19 oktober.
 
Waarom niet aarzelen?

Een fiets waar een label met het rijksregisternummer werd opgekleefd, kan bij verlies of diefstal immers veel sneller door de lokale politie worden opgespoord en terugbezorgd aan de rechtmatige eigenaar.

Je krijgt bovendien een FIETSPAS waardoor je jouw fiets degelijk kan omschrijven bij aangifte indien je toch het slachtoffer van een fietsdiefstal mocht worden.

 

Waar en wanneer?

KRUIBEKE

Europasteeg (naast de bib), Onze-Lieve-Vrouwplein 18, 9150 Kruibeke

Zaterdag 19 oktober tussen 10 en 12 uur

 

TEMSE

Politiekantoor (AC De Zaat, Nagelheetmakerslaan – achteraan gebouw)

Woensdag 11 september tussen 14 en 17 uur

Woensdag 25 september tussen 16 en 19 uur

Zaterdag 19 oktober tussen 14 en 16 uur

 

Breng zeker je identiteitskaart mee!

Je hoeft je niet op voorhand in te schrijven. De politiezone beschikt over een nieuw toestel waardoor het labelen van de fiets slechts 1 minuut duurt.

Het rijksregisternummer van de eigenaar wordt dus niet langer in het fietskader gekrast, maar wordt met een onverwijderbaar label op de fiets gekleefd.

 

Werd je fiets toch gestolen ?

Ook de mensen van wie de fiets gestolen werd, krijgen hulp om hun fiets misschien terug te vinden. De politiezone Kruibeke/Temse heeft zich aangesloten op de website www.gevondenfietsen.be. Deze website verzamelt verschillende politiezones in Vlaanderen rond het thema van de gevonden fietsen. Op deze website plaats de politie een foto van de fietsen die teruggevonden worden. Door in te loggen, kan je kijken of je fiets werd teruggevonden in één van de politiezones die aangesloten zijn. Je kan deze website ook terugvinden via een link op de website van de politiezone www.politiekruibeketemse.be.

 

Lees meer artikels over

Meer info

Nieuwsoverzicht