naar top
Gemeente Kruibeke
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Zo Dichtblij 29 april - 3 juni

28 april ’17 (vr)
Op zaterdag 29 april gaat de actie ‘Zo Dichtblij’ van start, dit is de opvolger van het succesvolle ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’. Tijdens de campagne maak je kans om een damesfiets of een Kruibeekse geschenkbon te winnen door met de fiets of te voet te gaan winkelen in Kruibeke!

Boodschappen doen bij lokale handelaars, met de fiets naar school en werk, straten vol buren die je kent, een gezellig terrasje op een historisch plein - het kan allemaal, in de gemeente- of stadskern van morgen. 

De deelnemende handelaars zullen leuke posters uithangen met de slogan ‘Fijn je hier weer te zien!’. Op die manier wil ‘Zo Dichtblij’ de inwoners van Kruibeke bewust maken van een bruisende kern en detailhandel in en rond de kern stimuleren.

Je vindt de deelnemende handelaars in Kruibeke-Bazel-Rupelmonde op www.zodichtblij.be/kruibeke.

(Tip: Via de knop onderaan 'Lijst handelaren weergeven' verschijnt er onder het kaartje een overzichtslijst.)

Bij elk bezoek aan een deelnemende handelaar word je beloond met een tombola-lot. Dit lot kan je vanaf 29 april tot 3 juni registreren op www.zodichtblij.be. Door dit te doen maak je kans op een prijs. De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 2 juli tijdens de fietstocht ‘Hé, fiets je mee’!

Deze actie is een initiatief van Bond Beter Leefmilieu, de Gezinsbond, Unizo Kruibeke-Bazel-Rupelmonde en het gemeentebestuur. Alle info via www.zodichtblij.be.

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht
Zo Dichtblij 2017 logo

Openingsuren & contact

Onthaal gemeente

adres
O.L.Vrouwplein 189150 Kruibeke
Tel. tel.
03 740 02 10
Fax fax
03 740 02 11
e-mail
onthaal@kruibeke.be