naar top
Gemeente Kruibeke
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

17 november 2017: senioren beweegbeurs

17 november ’17 (vr)
Na het grote succes van de eerste seniorenbeurs in 2016 kon een tweede editie niet uitblijven. Dit jaar staat de beurs volledig in het teken van ‘bewegen’.

Uit onderzoek blijkt dat we met z’n allen ouder worden en liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Dit kan! Bewegen en gezonde voeding zorgen er namelijk voor dat je fit blijft en langer van je thuis kan blijven genieten.

In de gemeente Kruibeke wordt al heel wat rond beweging gedaan door de sportdienst. Maar wist je ook dat er verenigingen voor senioren zijn die op dit gebied heel wat aanbod hebben? Ontdek het allemaal op onze 2e seniorenbeurs!

De beurs komt op gang met een veelbelovend interview met José De Cauwer. José is voormalig professioneel wielrenner. Na zijn profcarrière werd hij nog succesvol ploegleider en bondscoach. Momenteel is hij nog steeds actief als wielercommentator bij één. Interviewer van dienst is Koen Maris, een gekend duatleet die reeds verschillende podiumplaatsen behaalde bij internationale duatlonwedstrijden. Dit jaar werd hij bovendien Belgisch kampioen bij de Masters in Almere.

Vervolgens kan je kennismaken met het volledige aanbod aan beweging binnen de gemeente Kruibeke en deelnemen aan een aantal actieve en sportieve workshops. Je kan ook minder bekende spelen ontdekken zoals Mölkky en corn hole. Tussendoor eten we samen een stukje taart en nuttigen we een drankje.


PRAKTISCH

Vrijdag 17 november 2017 – vanaf 13.30 uur
OC De Brouwerij, O.L.Vrouwplein 18 in Kruibeke.
Gratis toegang

Reserveren is verplicht en kan t.e.m. 13/11/2017 bij het onthaal van gemeente Kruibeke via 03/740 02 50 of reservaties@kruibeke.be.Meer weergeven

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht
Senioren beweegbeurs

Openingsuren & contact

Team Ouderen en Zorg

adres
Kruibekestraat 129150 Bazel
Tel. tel.
03 740 96 16
Tel. tel.
03 740 96 13
Tel. tel.
03 740 96 23