naar top
Gemeente Kruibeke
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Groepsaankoop groene stroom en gas

24 november ’17 (vr)
Inschrijven kan van 27 november 2017 tot 7 februari 2018 op www.samengaanwegroener.be, of vanaf 6 december 2017 bij de gemeentelijke milieudienst indien je geen toegang hebt tot internet. Maak hiervoor op voorhand een afspraak! (tel.: 03 740 02 44).

Betaal minder voor groene stroom

Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de nieuwe groepsaankoop voor groene energie van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Schrijf je vóór 8 februari 2018 in via www.samengaanwegroener.be. Inschrijven is gratis en volledig vrijblijvend. Je krijgt een persoonlijk aanbod met een prijs, berekend op jouw verbruik. Vind je het voorstel interessant, dan accepteer je het aanbod (tot en met 30 april 2018). De Provincie regelt de overstap naar je nieuwe leverancier.

Goedkopere energie via groepsaankoop

Met deze groepsaankoop wil de Provincie Oost-Vlaanderen haar inwoners helpen bij de overstap naar groene en scherp geprijsde energie. Door een grote groep geïnteresseerden samen te brengen, kan de Provincie een lage prijs bedingen voor groene elektriciteit en gas. De leverancier die tijdens de energieveiling op 8 februari 2018 de beste prijs kan bieden, is de winnaar. Hoe meer deelnemers, hoe groter de korting. Bedrijven, zelfstandigen en verenigingen met een beperkt verbruik kunnen ook deelnemen.

Dankzij de vorige groepsaankoop konden meer dan 33.500 Vlaamse gezinnen en bedrijven gemiddeld 218 euro besparen op hun energiefactuur. Ook dit jaar is het doel weer zoveel mogelijk Oost-Vlamingen groene, goedkope energie aan te bieden.

Jouw gemeente werkt mee

Ook Kruibeke ondersteunt dit initiatief, en dit al voor de zevende keer op rij. Wie hulp wil bij zijn inschrijving, kan terecht bij het gemeenteloket. Neem zeker je laatste jaarafrekening mee! Daarin staan immers alle gegevens die we nodig hebben om jouw inschrijving in orde te brengen.

Meer info

Gratis infolijn:

0800 76101 (werkdagen van 9 tot 20 uur)

groenestroom@oost-vlaanderen.be

Gemeenteloket:

Gemeentelijke milieudienst O.L.Vrouwplein 18, 9150 Kruibeke, vanaf 6 december tijdens de openingsuren.

Maak hiervoor op voorhand een afspraak! (tel.: 03 740 02 44).

Lees meer artikels over

Meer info

Nieuwsoverzicht