naar top
Gemeente Kruibeke

Doortocht Ronde van Vlaanderen op 7 april 2019

07 april ’19 (zo)
Op zondag 7 april 2019 doorkruist de meest bekende en legendarische wielerwedstrijd opnieuw onze gemeente. De wielrenners passeren tussen 10.45 en 11 uur in de Burchtstraat, Molenstraat en Beverenstraat. Hou rekening met de gewijzigde verkeerssituatie op zowel 6 als 7 april 2019.

Je kan het volledige parcours bekijken op www.rondevanvlaanderen.be.

 

Zaterdag 6 april 2019 - Ronde Van Vlaanderen voor wielertoeristen

Parkeerverbod vanaf 7 uur tot 12 uur in het deel van de Beverenstraat tussen het kruispunt met Doorn en de overbrugging E17.

 

Zondag 7 april 2019 - Ronde van Vlaanderen voor Elite met contract
    • Vanaf 7 tot 12 uur: parkeerverbod langs beide kanten van de rijbaan in de Molenstraat en de Beverenstraat tussen kruispunt Doorn en overbrugging E17.
    • Vanaf 7 tot 12 uur: éénrichtingsverkeer in de Molenstraat en de Beverenstraat (telkens in de richting van Beveren)
    • Vanaf 9 tot 12 uur: verboden links af te slaan in de Haagstraat, Warandestraat, de uitrit van ’t Pachtgoedhof, Akkerstraat, Nieuwe Veldstraat, aan de respectievelijke kruispunten met de Burchtstraat en de Molenstraat.
    • Vanaf 9 tot 12 uur: verboden rechts af te slaan in de Watermolenstraat, Nieuwe Kerkstraat, Kamiel De Cockstraat, Hofstraat, Maurits D’Hollanderstraat, Doorn en Hazarddam, aan de respectievelijke kruispunten met de Burchtstraat, de Molenstraat en de Beverenstraat.

Alle info via: www.flandersclassics.be/nl | www.peloton.be/

Centraal infonummer van de Ronde: 078 05 10 80.

Nieuwsoverzicht