naar top
Gemeente Kruibeke
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Oproep: Kruibeke in beeld

29 mei ’18 (di)
Heb je prachtig zomers beeld van het Kasteel Wissekerke? Een dier gespot in de Polders van Kruibeke? Een unieke plek van Kruibeke in beeld gebracht? Of een tip voor de toerist? Bezorg ons jouw beeld voor 31 augustus 2018 en geef mee vorm aan het nieuwe toeristische infomagazine van Kruibeke!
Toeristisch infomagazine

Met de toeristische baseline: ‘Kruibeke een ontmoeting van natuur en cultuur tussen kastelen en polders‘ pakt de gemeente in 2019 voor de derde keer uit met een gratis toeristisch magazine.

De unieke samenstelling van sterk erfgoed, de bijzondere natuur en de ligging aan de Schelde, maken van Kruibeke een unieke en aangename toeristische trekpleister voor bezoekers. Om de toppers nog meer in het daglicht te brengen, lanceert de dienst toerisme een oproep gericht aan fotografen.

 

Oproep: Kruibeke in beeld

Heb je prachtig zomers beeld van het Kasteel Wissekerke? Een dier gespot in de Polders van Kruibeke? Een unieke plek van Kruibeke in beeld gebracht? Of een tip voor de toerist?

Kruibeke heeft tal van fotografische toeristische plekjes, klaar om op foto vastgelegd te worden.

 

Het magazine wordt gepubliceerd tussen maart en oktober 2019, waardoor de dienst toerisme enkel zomerse beelden zoekt.

Praktische informatie 

  • Stuur je lage resolutie beeld naar cultuur@kruibeke.be voor 31 augustus 2018 op.
  • Op basis van deze beelden worden de artikels in september samengesteld. Je wordt gecontacteerd voor 30 september 2018 met de bevestiging of de foto al dan niet wordt gepubliceerd.
  • In ruil voor een kleine vergoeding vraagt de dienst toerisme in oktober 2018 het hoge resolutie beeld op.

Het magazine wordt gedrukt op 6000 exemplaren en wordt o.a. verdeeld via de Waterbus. Je naam zal duidelijk vermeld worden in de copyright en in de column van het magazine.

 

Contactpersoon: Nadia Roggeman (nadia.r@kruibeke.be)

Nieuwsoverzicht