naar top
Gemeente Kruibeke
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vacature deskundige technische dienst B1 – B3 / voltijds

20 juni ’18 (wo)
Als deskundige technische dienst zorg je mee voor zowel de administratieve als technische voorbereiding en opvolging van de werven mbt ons patrimonium.

Je maakt technische documenten voor het ontwerpdossier klaar en je ondersteunt de technische dienst bij het uitwerken van ramingen. Je rapporteert rechtstreeks aan het afdelingshoofd technische dienst.

Je werkt planmatig en nauwgezet aan je opdrachten. Projecten pak je gestructureerd en weloverwogen aan en je communiceert vlot met alle betrokkenen. Je weet inhoudelijk ook mee te denken en je hebt vernieuwende ideeën. Je kan een technisch plan lezen.

Aanwervingsvoorwaarden:
  • In het bezit zijn van een bachelordiploma in een technische richting of daarmee gelijkgesteld onderwijs
Wat biedt gemeente Kruibeke jou?

Een tijdelijk contract van 6 maanden (naar de toekomst onbepaalde duur mits slagen in een aanwervingsexamen), maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, volledige terugbetaling verplaatsingskosten woon/werkverkeer openbaar vervoer, flexibele werktijd en verlofregeling (31 dagen per jaar), bruto maandloon minimum € 2462,68. Tot 12 jaar werkervaring uit de privé kan als anciënniteit in aanmerking genomen worden voor het salaris, anciënniteit uit de openbare sector wordt volledig meegerekend.

Hoe solliciteren?

Bezorg ons vóór 31 juli 2018 je CV, motivatiebrief en diploma via https://www.jobsolutions.be/register/2710.
Bij aanwerving verwachten we een gunstig uittreksel uit het strafregister.

Voor meer info kan je je richten tot de personeelsdienst Kruibeke op het nummer 03 740 04 32.

 

Meer info

Nieuwsoverzicht