naar top
Gemeente Kruibeke
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Inschrijvingen tekenacademie 2018-2019

22 juni ’18 (vr)
Op 1 september 2018 gaan we van start met een nieuw, naschools aanbod op dinsdagavond in het beeldatelier te Kruibeke en op donderdagavond in het beeldatelier te Bazel van 16 tot 17.40 uur. Ook op woensdagnammidag en zaterdag is er een aanbod. Inschrijven kan vanaf 23 juni 2018.

Hopelijk ken je d’Academie, de tekenschool of de SASK,… Allemaal verschillende namen voor dezelfde school, namelijk de stedelijke Academie voor Schone Kunsten Sint-Niklaas.

Zij bieden sinds mensenheugenis, op woensdagnamiddag, zaterdag en op sommige plaatsen zelfs op zondag, lesmomenten aan voor kinderen van 6 tot 12 jaar in deze regio.

Op 1 september 2018 gaan we van start met een nieuw, naschools aanbod op dinsdagavond in het beeldatelier te Kruibeke en op donderdagavond in het beeldatelier te Bazel van 16 tot 17.40 uur.

Indien je kind(eren) interesse heeft (hebben) om op deze dag naar d’Academie te komen om er te tekenen, knutselen, schilderen en nog veel meer onder de deskundige begeleiding van onze leerkracht/kunstenaar, schrijf dan snel in want de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven kan tot en met zondag 30 september 2018 op het secretariaat van d’Academie in Sint-Niklaas of online via https://mijnacademie.be

 

Vanaf maandag 25 juni kan dit ook op het gemeentehuis te Kruibeke - dienst kinder- en jongerenbeleid, tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.

Let wel op, we kunnen een leerling slechts 1 keer inschrijven, dus je moet kiezen tussen naschools of op de andere lesmomenten.

In bijlage vind je het nieuwe uurrooster.

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht