naar top
Gemeente Kruibeke
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nationale Streekzoektocht Waasland

26 juni ’18 (di)
Zoek je een leuke daguitstap voor het hele gezin of om samen met vrienden te doen? Dan kan je nog tot en met zondag 2 september 2018 met de fiets of met de auto de mooiste plekjes van het Waasland verkennen tijdens onze Nationale Streekzoektocht.

De hele zomer verken je de mooiste plekjes van het Waasland met de fiets (40 km) of met de auto (60 km) tijdens de Nationale Streekzoektocht van de Landelijke Gilden. De tocht leidt je langs de Schelde via polders, bolle akkers en historische gebouwen.
Je wilt deelnemen en goed voorbereid vertrekken?

Loop dan eerst even door onze Waaslandbrochure. Die staat boordevol interessante informatie over de streek, de dorpen, de bezienswaardigheden, enz. In de brochure vind je ook een antwoord op alle praktische vragen over de zoektocht. Wie mag er deelnemen? Wanneer kan ik de zoektocht rijden? Hoe bereik ik de startplaats? Hoe lang is de route?


Aparte routebeschrijvingen en deelnemingsformulieren voor auto en fiets!

We hebben twee handige boekjes gemaakt: eentje voor de fietszoektocht en eentje voor de autozoektocht. Beide boekjes liggen klaar op de startplaats en zijn zeer gebruiksvriendelijk. De route en de vragen staan er duidelijk in beschreven en achteraan in het boekje vind je het deelnemingsformulier. Ze passen perfect in je broekzak of op je fietstas. Vraag op de startplaats naar het boekje van jouw keuze. 

Opgelet!
Op het deelnemingsformulier van de fietszoektocht staan achter vraag 6 (tot tweemaal toe) de woorden 'voornaam:' en 'jaar' vermeld. Je mag dit negeren en het antwoord op vraag 6 noteren op de puntjeslijn onder de tekst 'Vraag 6'.

 

Je kan ze ook hier bekijken of downloaden:
Brochure Streekzoektocht 2018 Fiets
Brochure Streekzoektocht 2018 Auto
Deelnemingsformulier Streekzoektocht 2018 Fiets
Deelnemingsformulier Streekzoektocht 2018 Auto


Kaartjes en gps-bestand van de routes

Wil je de routes al eens bekijken, afprinten op een handig kaartje of downloaden? Klik dan op onderstaande linken.
Autozoektocht
Fietszoektocht

 

Meer info: www.streekzoektocht.be

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht