naar top
Gemeente Kruibeke
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Playa Crubeca 2018

09 juli ’18 (ma)
De hele maand augustus kan je op de site Altena (aan het O.L.Vrouwplein) genieten van een zomers strand! Op 4 dagen worden er speciale activiteiten georganiseerd. Iedereen is dan vrij om te komen en eigen drank, eten, stoelen... mee te brengen! Je kan ook terecht in de zomerbar.
BBQ & Salsa: 15 augustus, 11 tot 22 u

Breng je eigen eten en drinken mee naar de BBQ en laat je vlees bakken door de burgemeester en schepenen. Strek je benen tijdens de demoles Salsa.


Playa Pop: 18 augustus, 16 tot 2 u

Een nieuwe avond ins het Playa Crubeca-programma! We starten met een kinderdisco, gevolgd door ‘Kruibeke’s got talent’. Daarna smijten we er een paar covergroepjes tegenaan en eindigen we met een openluchtparty met DJ.

Foodies@themovies: 23 augustus, 14 tot 23 u

Een kinderfilm, een avondfilm en verschillende foodtrucks.

 

Springkriebels: 26 augustus, 10 tot 18 u

De afsluiter van de zomer! We zetten het veld weer volledig vol met opblaasbare attracties en games. Bij goed weer is er natuurlijk een waterpret zone.Alle activiteiten gaan door op het O.L.Vrouwplein in Kruibeke. De toegang is zoals steeds GRATIS. Eten en drinken mag je zelf meebrengen of ter plaatse kopen. Meer info: www.facebook.com/PlayaCrubeca.


Oproep talenten

Op 18 augustus om 17 u presenteren we ‘Kruibeke’s got talent’. De grootste zoektocht naar talent in Kruibeke. Heb je een uniek talent waarmee je de jury kan verbazen en het publiek kan entertainen? Dan zijn we op zoek naar jou! Leeftijd, podiumervaring, alleen of in groep, maakt niet uit. Waag je kans en schrijf je in: jeugd@kruibeke.be.

Oproep vrijwilligers 26 augustus

Ondertussen is Springkriebels al een vaste waarde. Ook dit jaar zijn we op zoek naar stewards die een oogje in het zeil kunnen houden bij de springkastelen. In ruil hiervoor krijg je een kleine vergoeding, eten en drinken. Je wordt verwacht om 9.15 u tot het einde van het feest. Interesse? Stuur een e-mail naar jeugd@kruibeke.be.

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht