naar top
Gemeente Kruibeke
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

21 en 25 september 2018: aantal verkeersvrije schoolomgevingen voor STRAPdag

21 september ’18 (vr)
Vrijdag 21 (en dinsdag 25) september 2018 is het STRAPdag. Dan blijft de auto aan de kant en komen zoveel mogelijk leerlingen al stappend of trappend naar school. Verschillende Kruibeekse scholen nemen hieraan deel. Bekijk hier de tijdelijke verkeersmaatregelen.

Tijdens STRAPdag, op vrijdag 21 september sensibiliseren de Sint-Petrusschool (Bazel), O.L.Vrouwschool (Kruibeke), Pius X-school (Kruibeke) en Sint-Jan-Berchmansschool (Rupelmonde), ouders en leerlingen om niet met de auto naar school te komen. Basisschool De Eenhoorn organiseert deze STRAPDAG op dinsdag 25 september 2018.

Er worden verschillende activiteiten voor de leerlingen georganiseerd. Hou daarom rekening met de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen:

  • Op 21 september 2018, van 9.00 uur tot 15.00 uur zal alle verkeer van motorvoertuigen verboden zijn in de Lamperstraat, meer bepaald in het gedeelte tussen het kruispunt met de Parklaan en het Vlooienhof. De Lamperstraat wordt dan een onderbroken straat. Tijdens dezelfde periode zal het op dezelfde locatie ook verboden zijn om te parkeren. Het verkeer zal worden omgeleid via de Rupelmondestraat en Dorpstraat en vice versa.
  • Op 21 september 2018, van 9.00 uur tot 15.00 uur zal alle verkeer van motorvoertuigen eveneens verboden zijn in de Ambachtstraat in Kruibeke en in de Zoete Moederstraat in Rupelmonde. Tijdens dezelfde periode zal het op dezelfde locaties ook verboden zijn om te parkeren.
  • Op 21 september 2018 van 8.00 uur tot 9.00 uur en van 15.00 uur tot 16.00 uur, zal alle verkeer van motorvoertuigen eveneens verboden zijn in de Nieuwe Veldstraat te Kruibeke, meer bepaald het gedeelte begrepen tussen het kruispunt met Molenstraat tot juist voorbij de school Pius X. Tijdens dezelfde periode zal het op dezelfde locaties ook verboden zijn om te parkeren.
  • Op 25 september 2018, van 9.00 uur tot 15.00 uur, zal alle verkeer van motorvoertuigen eveneens verboden zijn in de Edmond Gorrebeeckstraat in Kruibeke, meer bepaald het gedeelte tussen huisnummer 4 en 20. Tijdens dezelfde periode zal het op dezelfde locaties ook verboden zijn om te parkeren.

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht