naar top
Gemeente Kruibeke
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vacature Multimovebegeleider

19 september ’18 (wo)
Ben je sportief, enthousiast en heb je een hart voor kinderen? Ben je daarnaast ook administratief onderlegd? De sportdienst van Kruibeke zoekt een parttime medewerker (19 uur/week) voor het begeleiden van de lessen Multimove (15-18 uur) in combinatie met een aantal administratieve taken.

Multimove biedt een gevarieerd bewegingsprogramma voor kinderen tussen 3 en 8 jaar met de focus op algemene ontwikkeling. Plezierbeleving staat daarbij absoluut centraal!

Naast jouw rol als Multimovebegeleider, ondersteun je de sportdienst bij het organiseren van gemeentelijke sportactiviteiten. 

Je bent in het bezit van minimaal een diploma hoger middelbaar onderwijs en je hebt een rijbewijs B. Ervaring met werken met kinderen is een pluspunt. Je bent vlot PC-vaardig en je werkt zelfstandig aan je taken. Een sportieve achtergrond is geen must, maar wel een troef.

Je bent bereid om de opleiding Multimovebegeleider te volgen (16u).

 

Wat biedt gemeente Kruibeke jou?

Een tijdelijk contract van 6 maanden (naar de toekomst onbepaalde duur, mits slagen in een aanwervingsexamen), maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, terugbetaling verplaatsingskosten woon/werkverkeer openbaar vervoer, goede verlofregeling, bruto maandloon van minimum € 944,77.

Tot 12 jaar werkervaring (maximum bruto maandloon: € 1192,30) uit de privé kan als anciënniteit in aanmerking genomen worden voor het salaris. Anciënniteit uit de openbare sector wordt volledig meegerekend.

 

Hoe solliciteren?

Bezorg ons zo snel mogelijk je CV, motivatiebrief en diploma via https://www.jobsolutions.be/register/2948

Bij aanwerving verwachten we een gunstig uittreksel uit het strafregister (model 596-2).

Voor meer info kan je je richten tot de personeelsdienst Kruibeke op het nummer 03/740 04 32.

 

Meer info

Nieuwsoverzicht