naar top
Gemeente Kruibeke
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vacature begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang C1-C3 / 19/38e

26 september ’18 (wo)
Het gemeentebestuur van Kruibeke is op zoek naar een begeleid(st)er in de buitenschoolse kinderopvang.

Je vangt kinderen tussen 2,5 en 12 jaar op en begeleidt hen voor en na de schooltijd. Ook tijdens de schoolvakanties organiseer je spelactiviteiten en zorg je voor zinvolle bezigheden.

Je gaat goed met kinderen om, je bent creatief en je hebt verantwoordelijkheidszin. Ook werk je vlot samen met je collega’s.

Om in aanmerking te komen voor deze functie, dien je in het bezit te zijn van een kwalificatiebewijs voor kinderbegeleider op niveau hoger middelbaar onderwijs erkend door Kind en Gezin en moet je slagen in een selectieproef.

Wat biedt gemeente Kruibeke jou?

Een contract van 19u per week voor onbepaalde duur met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, terugbetaling verplaatsingskosten woon/werkverkeer openbaar vervoer 88%, flexibele werktijd en verlofregeling (31 dagen per jaar), bruto maandloon minimum € 1014,88. Tot 12 jaar werkervaring uit de privé kan als anciënniteit in aanmerking genomen worden voor het salaris (bruto maandloon 12 jaar ervaring € 1241,76), anciënniteit uit de openbare sector wordt volledig meegerekend.

Hoe solliciteren?

Solliciteren kan tot uiterlijk 23 oktober 2018 via www.jobsolutions.be/register/2979 of je stuurt je CV en motivatiebrief samen met een uittreksel uit het strafregister naar vacatures@kruibeke.be tav. het College van Burgemeester en Schepenen, O.L.Vrouwplein 18-20, 9150 Kruibeke.

Voor meer info kan je je richten tot de personeelsdienst Kruibeke op het nummer 03 740 04 32. Om te kunnen starten moet je slagen in een selectieproef die bestaat uit een schriftelijk en mondeling gedeelte.

 

Meer info

Nieuwsoverzicht