naar top
Gemeente Kruibeke
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vacature chauffeur veegwagen D1 - D3 / voltijds

26 september ’18 (wo)
Als chauffeur van onze 2m³ elektrische veegwagen sta je in voor het reinigen van de openbare wegen en pleinen in de gemeente Kruibeke. Dagelijks zorg je ook voor het onderhoud van de veegwagen.

Daarnaast word je mee ingeschakeld bij het ruimen van sneeuw en bestrijden van ijzel en word je, afhankelijk van de noden, ingezet in de andere ploegen van de gemeentelijke technische dienst (groen, feestelijkheden, werkplaats).

Als chauffeur van onze veegwagen verwachten we dat je zelfstandig werkt en je collegiaal en flexibel opstelt binnen de ganse technische dienst. Je bent in het bezit van een rijbewijs C en je moet slagen in een selectieproef.

Wat biedt gemeente Kruibeke jou?

Een voltijds contract van onbepaalde duur met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, volledige terugbetaling verplaatsingskosten woon/werkverkeer openbaar vervoer, flexibele werktijd en verlofregeling (31 dagen per jaar), bruto maandloon minimum € 1994,20. Tot 12 jaar werkervaring uit de privé kan als anciënniteit in aanmerking genomen worden voor het salaris (bruto maandloon 12 jaar ervaring € 2285,80), anciënniteit uit de openbare sector wordt volledig meegerekend.

Hoe solliciteren?

Solliciteren kan tot uiterlijk 30 oktober 2018 via https://www.jobsolutions.be/register/2970 of je stuurt je CV en motivatiebrief samen met een uittreksel uit het strafregister en een kopie van je rijbewijs naar vacatures@kruibeke.be of per brief naar het College van Burgemeester en Schepenen, O.L.Vrouwplein 18-20, 9150 Kruibeke.

Voor meer info kan je je richten tot de personeelsdienst Kruibeke op het nummer 03 740 04 32.

Om te kunnen starten moet je slagen in een selectieproef die bestaat uit een schriftelijk/praktisch en mondeling gedeelte.

Meer info

Nieuwsoverzicht