naar top
Gemeente Kruibeke
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Spreukencampagne tijdens de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid

01 oktober ’18 (ma)
Wandel rond in Kruibeke en laat je tijdens de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid van 1 tot 10 oktober verwennen door fijne woordspelingen, deugddoende boodschappen en quotes om even bij stil te staan. Speciaal voor jou. Omdat je het waard bent.

 

Op 10 oktober wordt geestelijke gezondheid wereldwijd in de kijker gezet. In Vlaanderen gaan we echter een stapje verder en houden we een 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid. Onder het motto ‘Samen veerkrachtig’ zetten wij van 1 tot 10 oktober in op dit levensbelangrijke thema.

Het leven zit vol uitdagingen, kleine en grote. Er komt dagelijks heel wat emoties op ons af. En dat kan veel van je vragen. Daarnaast hebben we de neiging om bij onszelf eerder de negatieve dan de positieve eigenschappen te zien. Om onszelf teveel druk op te leggen. Hoe komt het dat sommigen met die uitdagingen en druk beter omgaan dan anderen? Dat ligt aan je veerkracht. Jouw veerkracht bepaalt in hoeverre jij je kan aanpassen aan stress en tegenslag. Maar goed nieuws want zoals je een spier traint, kan je ook je veerkracht trainen.

Veerkrachtige gemeente!

We waren de voorbije week druk in de weer. Vrijwilligers, handelaars, organisaties … iedereen stak de handen uit de mouwen om ‘Samen veerkrachtig’ zichtbaar te maken in het straatbeeld.

Wandel rond in onze gemeente en laat je van 1 tot 10 oktober verwennen door fijne woordspelingen, deugddoende boodschappen en quotes om even bij stil te staan. Speciaal voor jou. Omdat je het waard bent.

Overtuigd? Surf dan eens naar www.samenveerkrachtig.be en ontdek nog meer activiteiten en tips om aan je veerkracht te werken.

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht