naar top
Gemeente Kruibeke
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vacature evenementencoördinator C1-C3 / 19/38e

10 oktober ’18 (wo)
Het gemeentebestuur van Kruibeke is op zoek naar een evenemenetencoördinator.

Als evenementencoördinator ondersteun en begeleid je de aanvragen van evenementen die plaatsvinden op gemeentelijk domein (oa fuiven, straatfeesten, circussen,…). Je organiseert de volledige interne flow binnen de gemeente en fungeert als contactpersoon vanaf de reservatie tot na het evenement. Je staat ook in voor het beheren, organiseren en afhandelen van het uitlenen van het feestmateriaal (tenten, podia,…).

Doordat dit een nieuwe functie is binnen de gemeente Kruibeke, kan je deze zelf mee vorm geven en start je mee het evenementenloket op.

Je rapporteert aan het afdelingshoofd van de technische dienst.

Je bent een kei in plannen en organiseren en je werkt autonoom en nauwgezet aan je taken. Je stelt je klantgericht op en je communiceert vlot en als het nodig is, toon je je voldoende assertief. Ook schriftelijk weet je je goed uit te drukken. Je werkt vlot samen met alle interne diensten.

Je beschikt over een diploma hoger middelbaar onderwijs en je bent PC-vaardig.

Om te kunnen starten, moet je slagen in een selectieproef die bestaat uit een schriftelijk en een mondeling deel. Het schriftelijk deel heeft plaats op 20 november 2018. Het mondeling jurygesprek zal plaatsvinden op 4 december 2018.

Wat biedt gemeente Kruibeke jou?

Een contract van onbepaalde duur, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, terugbetaling verplaatsingskosten woon/werkverkeer openbaar vervoer, goede verlofregeling, bruto maandloon minimum € 989,29.

Tot 12 jaar relevante werkervaring (maximum bruto maandloon: € 1228,97) uit de privé kan als anciënniteit in aanmerking genomen worden voor het salaris. Anciënniteit uit de openbare sector wordt volledig meegerekend.

Hoe solliciteren?

Bezorg ons voor 30 oktober 2018 je CV, motivatiebrief, kopie van je diploma en uittreksel uit het strafregister via https://www.jobsolutions.be/register/3024

Voor meer info kan je je richten tot de personeelsdienst Kruibeke op het nummer 03 740 04 32.

Meer info

Nieuwsoverzicht