naar top
Gemeente Kruibeke
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kunstwerk 'Toverbal'

16 november ’18 (vr)
Interwaas viert zijn vijftigste verjaardag. Naar aanleiding daarvan werd het monumentaal jubileumkunstwerk ‘toverbal’ geïnstalleerd in de wijk Weispoel. Je kan ‘Toverbal’ bewonderen tot en met donderdag 29 november ‘18 in park Weispoel in Bazel. Er is ook een wedstrijd aan verbonden.

Kunstwerk ‘Toverbal’

‘Toverbal’ werd gecreëerd door Niko Van Stichel en Lut Vandebos. Het kunstwerk reist langs alle steden en gemeenten waarmee Interwaas samenwerkt en symboliseert het logo en de werking.

“We bouwden een grafisch omhulsel rond de rode parel”, leggen Vandebos en Van Stichel uit. “Een toverbal die meer verbergt dan wat je op het eerste gezicht kan verwachten. De verschillende rollen die Interwaas opneemt in het Waasland werden grafisch verwerkt in de gelaserde wanden. Deze komen langzaam tevoorschijn wanneer je even de tijd neemt om het werk van dichtbij te bekijken.”

Je kan ‘Toverbal’ bewonderen tot en met donderdag 29 november ‘18 in park Weispoel in Bazel. Wie de ‘toverbal’ op een originele manier in beeld brengt, maakt kans op een mooie prijs. Bekijk het wedstrijdreglement via de Facebookpagina ‘50 jaar Interwaas’.

Meer info? www.interwaas.be

Nieuwsoverzicht