naar top
Gemeente Kruibeke
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Voordeeltarief tickets BK Cyclocross 12 & 13 januari 2019

19 november ’18 (ma)
Op zaterdag 12 en zondag 13 januari is Kruibeke de gastgemeente voor de hoogmis van het veldrijden. De organisatie biedt inwoners van Kruibeke de mogelijkheid om een combiticket aan voordeeltarief aan te kopen. Een kortingsticket koop je enkel in het gemeentehuis op vastgelegde data en tijdstippen.

Amper 5 jaar geleden – in januari 2014 – maakte Kruibeke zijn debuut op het nationale cyclocrosstoneel. Onder de noemer van een B-cross waren toen bijna 4.000 toeschouwers getuige van de geboorte van de Kruibeekse ‘Polderscross’. De organisatoren spraken toen al hun ultieme droom uit: de Belgische Kampioenschappen Veldrijden naar Kruibeke halen. Initieel werd 2018 als streefdatum vooropgesteld, maar met een jaartje vertraging zijn we toch enorm trots om op zaterdag 12 en zondag 13 januari 2019 als gastgemeente voor deze hoogmis van het veldrijden te mogen fungeren.


Voordeeltarief voor inwoners van Kruibeke

In tegenstelling tot een gewone Polderscross zijn er tijdens de Belgische Kampioenschappen niet één maar twee wedstrijddagen. Aan alle inwoners van Kruibeke biedt de organisatie de mogelijkheid om een combiticket aan voordeeltarief aan te kopen. Voor € 15* (in plaats van € 20 voorverkoop of € 30 aan de kassa) heb je twee dagen lang toegang tot het evenemententerrein waar je niet alleen alle wedstrijden vanop de eerste rij kan meepikken, maar ook kan genieten van de verschillende optredens die gepland staan in de feesttent.

 

Het aankopen van uw ticket aan voordeeltarief* kan enkel en alleen in het gemeentehuis van Kruibeke, O.L. Vrouwplein 18-20 op onderstaande data en tijdstippen:

  • dinsdag 27 november:   15u30 – 19u00 
  • zaterdag 1 december:   09u00 – 12u00
  • dinsdag 4 december:     15u30 – 19u00
  • dinsdag 11 december:   15u30 – 19u00
  • dinsdag 18 december:   15u30 – 19u00
  • Extra verkoopdag: zaterdag 5 januari:   09u00 - 12u00

Per inwoner die officieel op jouw adres geregistreerd is, kan je één ticket aankopen aan voordeeltarief. Kinderen jonger dan 12 jaar (vanaf geboortejaar 2007 en later) hebben gratis toegang tot het evenement. Voor hen hoef je dus geen ticket aan te kopen.

Wat moet je meebrengen om een ticket aan te kopen:
  • Je identiteitskaart (één ID-kaart per adres volstaat)
  • Cash geld voor de aankoop van je ticket(s). Betalen met Bancontact of andere elektronische betaalmiddelen is niet mogelijk.
 

 

Voor bijkomende tickets (aan reguliere tarieven) kan je terecht op www.bkcyclocrosskruibeke.be of in de voorverkooppunten in Kruibeke, Bazel of Rupelmonde. Hier kan je ook terecht voor dagtickets (zaterdag OF zondag). Voor meer informatie over deze voorverkooppunten kan je eveneens terecht op bovenvermelde website.

 

Meer info: www.bkcyclocrosskruibeke.beof info@bkcyclocrosskruibeke.be

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht