naar top
Gemeente Kruibeke

Workshops voor Kruibeekse handelaars en hun medewerkers

23 april ’19 (di)
Haal meer uit je zaak! SBM organiseert, in samenwerking met de gemeente Kruibeke, UNIZO en Markant drie workshops voor Kruibeekse ondernemers en hun medewerkers.

De workshop is telkens van 18.30 tot 21.30 uur. Vanaf 18.00 uur word je verwelkomd met een hapje en een drankje aangeboden door de gemeente Kruibeke en is er de mogelijkheid om te netwerken.

Locatie: OC De Brouwerij - gemeentehuis Kruibeke, O.L.Vrouwplein 18-20
Deelnameprijs: € 25 per workshop


Workshop 1: Sociale media voor zelfstandigen
  • Dinsdag 23/04/2019
  • Spreker: Mic Adam, expert in sociale media

Sociale netwerken winnen aan populariteit. Het is waarschijnlijk dat uw doelgroep, klanten, leveranciers en werknemers er actief aan participeren. Welke sociale platformen bestaan er op vandaag, welke zijn voor u relevant en waarom zou u ze gebruiken? Op welke netwerken moet u, naast Facebook, als handelaar aanwezig zijn?

In deze workshop komt Facebook prominent aan bod, maar ook de basics van andere belangrijke sociale platformen krijgen aandacht.

 

Meer info of inschrijven

 
Workshop 2: Hoera een klacht
  • Dinsdag 14/05/2019
  • Spreker: Nick Roelstraete, expert in retail

Klachten leveren kansen op… Ze zetten u aan om door de bril van de klant te kijken naar wat u dagelijks doet. Dit biedt een ander perspectief en zicht op kansen voor verbetering. Klachten vormen gratis marktonderzoek. Wanneer u leert van klachten kan u risico’s op herhaling beter beheersen, want met een beetje welwillendheid, inzicht en (re)organisatie kan u de meeste klachten voorkomen.

 

Meer info of inschrijven

 

Workshop 3: Verkooptechnieken
  • Donderdag 13/06/2019
  • Spreker: Nick Roelstraete, expert in retail

In deze interactieve workshop zoeken we uit hoe we dit gevoel van “hier ben ik aan het juiste adres en betaal ik de juiste prijs” vanaf het eerste moment kunnen overbrengen, om het gedurende de verschillende fasen in het “verkoopproces“ niet meer los te laten. Het maakt niet zo veel uit of de verkoop slechts enkele ogenblikken dan wel enkele maanden duurt, of het over een consument of over een professioneel aankoper gaat, een krant of een investering. Het ultieme doel? Waardevolle trouwe klanten winnen en ze enthousiaste ambassadeurs maken.

 

Meer info of inschrijven

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht
Gemeente Kruibeke - SBM - Markant - Unizo

Openingsuren & contact

Communicatie

adres
O.L.Vrouwplein 18-209150 Kruibeke
Tel. tel.
03 740 02 53
e-mail
communicatie@kruibeke.be

Deel deze pagina