naar top
Gemeente Kruibeke

Workshops voor Kruibeekse ondernemers en hun medewerkers

14 februari ’20 (vr)
Haal meer uit je zaak! SBM organiseert, in samenwerking met het lokaal bestuur Kruibeke en UNIZO, drie workshops voor Kruibeekse ondernemers en hun medewerkers.
Programma

Workshop 1: Klantgericht ondernemerschap - di 10/03/2020
Workshop 2: Beheer je tijd, beheers je stress - di 21/04/2020
Workshop 3: Laat je website renderen - di 26/05/2020

De workshops zijn telkens van 18.30 tot 21.30 uur. Vanaf 18.00 uur word je verwelkomd met een hapje en een drankje aangeboden door de gemeente Kruibeke en is er de mogelijkheid om even te netwerken.

Locatie: OC De Brouwerij, O.L.Vrouwplein 18-20, 9150 Kruibeke
Deelnameprijs: € 25 per workshop
Doelgroep: Alle lokale ondernemers (handelaars, zelfstandigen…) en hun medewerkers

 
Workshop 1: Klantgericht ondernemerschap
  • Dinsdag 10 maart 2020
  • Spreker: Bernard Coorevits

Klantgericht ondernemen is een strategische keuze van organisaties en bedrijven en vooral niet een toevallige resultante van de goede wil van baas en medewerkers. Keuze suggereert dat er andere opties zijn: een onderneming kan inzetten op innovatie en vernieuwing, op beste-waar-voor-zijn-geld of op… klantgerichtheid. Elke optie heeft zijn kenmerken, zijn voorwaarden en zijn concurrentiële kracht in de markt. Wie onderneemt uit een klantgerichte visie belooft de klant om in alles wat hij doet, organiseert en beslist de wensen en verwachtingen van klanten als uitgangspunt te nemen. Dat lijkt evident, maar dat is het helemaal niet.

We onderzoeken in 3 uur wat de mogelijkheden en gevolgen, de voorwaarden en de risico’s zijn van deze keuze, in vergelijking met alternatieve strategische uitgangspunten. We analyseren de strategische profielen.

Hier inschrijven

 
Workshop 2: Beheer je tijd, beheers je stress
  • Dinsdag 21 april 2020
  • Spreker: Filip Decraemer

Iedereen krijgt wel eens te kampen met spanningen omwille van tijdgebrek. Nochtans kan een efficiënte planning ervoor zorgen dat je tijd beter verdeeld wordt.

In deze workshop worden de vaardigheden en inzichten voor een efficiënt tijdbeheer bekeken.

Hier inschrijven

 
Workshop 3: Laat je website renderen
  • Dinsdag 26 mei 2020
  • Spreker: Mic Adam

Koste wat het kost een website willen, het betreft altijd een investering. Waarin moet ik nu juist investeren, in een mooie grafische website, een technisch goed onderbouwde website, een gebruiksvriendelijke website, … Allemaal aspecten die deel uitmaken van “een website”. Een vaak vergeten onderdeel is de content (lees inhoud), waar dien je op te letten om jouw website vindbaar te maken voor je (potentiële) klanten op het wereldwijde web (www)?

In deze workshop leer je hoe je dient om te gaan met titels, omschrijvingen, zoekwoorden om “jouw” website SEO (zoekmachine) vriendelijk te maken. Wat doet google met mijn website inhoud en hoe kan ik deze analyseren?

Hier inschrijven

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht
Illustratie workshop Syntra

Openingsuren & contact

Onthaal gemeente

adres
O.L.Vrouwplein 189150 Kruibeke
Tel. tel.
03 740 02 10
Fax fax
03 740 02 11
e-mail
onthaal@kruibeke.be

Deel deze pagina