naar top
Gemeente Kruibeke

Polyvalente zaal voor dans- en bewegingssporten in De Dulpop

07 mei ’19 (di)
In sporthal De Dulpop, wordt het zaaltje boven de kleedkamers erg veel gebruikt, door dansers, senioren, scholen en gevechtssporten. De vraag naar het zaaltje werd echter zo groot, dat het zaaltje niet meer voldoende is. Nu komt er een gloednieuwe polyvalente zaal voor dans- en bewegingssporten.

In sporthal De Dulpop, wordt het zaaltje boven de kleedkamers erg veel gebruikt door dansers, senioren, scholen, verenigingen en gevechtssporten. De vraag naar het zaaltje werd zo groot, dat het zaaltje niet langer aan de vraag voldoet. Daarom komt er een gloednieuwe polyvalente zaal voor dans- en bewegingssporten.

 

Geplande werken aan sporthal De Dulpop

Op maandag 29 april 2019 startte de aannemer, de firma Alpas uit Dendermonde, met de werfinrichting voor de bouw van deze polyvalente zaal. 

Vanaf maandag 6 mei beginnen de afbraakwerken. 

Verdere updates over de werken kan je hier steeds lezen.

 

Is er veel hinder tijdens de werken?

Tijdens de afspraakwerken is de hinder voor scholen en verenigingen beperkt. Tijdens deze werken zal het niet mogelijk om de (buiten)terreinen en de kleedkamers te bereiken langs het werfgedeelte. Dus zal je een stukje moeten omwandelen. In de sporthal hangen plannetjes met meer informatie. 

Voor de hulpdiensten is er steeds een doorgang voorzien.

De nooduitgang en de buitentrap zullen worden afgebroken. De draaitrap aan de bovenzaal zal een nooduitgang worden.

 

Wanneer zal de nieuwe zaal in gebruik genomen worden?

De opening van de zaal staat gepland voor begin 2020. Vanaf dan kan de zaal gebruikt worden voor dans- en bewegingssporten. Overdag kan de zaal ook gebruikt worden door scholen, senioren en verenigingen. Af en toe zal de zaal ook gebruikt worden voor avondactiviteiten.

 

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht