naar top
Gemeente Kruibeke

Vrijwilligers gezocht!

21 mei ’19 (di)
De dienst toerisme is op zoek naar vrijwilligers voor het infokantoor Rupelmonde en kasteel Wissekerke Bazel. Wijs jij de weg naar de mooiste plekjes in Kruibeke?

De dienst toerisme is op zoek naar vrijwilligers voor het infokantoor Rupelmonde en kasteel Wissekerke Bazel. Kan jij je regelmatig vrijmaken op feestdagen en in de weekends? Wil jij bezoekers informeren over wat Kruibeke te bieden heeft? Dan zijn we op zoek naar jou!

Infokantoor Rupelmonde
Je opent en sluit de Getijdenmolen en de Graventoren en je helpt bezoekers met een glimlach op weg met toeristische informatie. Het team toerisme zorgt voor de nodige ondersteuning en informatie. Op zater-, zon- en feestdagen van 11.00 tot 17.00 u tijdens het toeristisch seizoen (april tot en met september).

Kasteel Wissekerke
Je ontvangt de bezoekers in het kasteel en opent en sluit het monument. Bezoekers betalen bij jou een inkomticket. Je bedient ook het toeristisch infopunt, waar mensen meer informatie kunnen krijgen over activiteiten in de buurt. Op zon- en feestdagen van 14.00 tot 18.00 u tijdens het toeristisch seizoen (april tot en met september).

Interesse? Neem dan contact op via toerisme@kruibeke.be of 03 740 04 00.

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht