naar top
Gemeente Kruibeke

Inwoners vanaf zomer goedkoper naar Vita-Scheldebad Temse

28 mei ’19 (di)
De zomer is in aantocht en dan kan het wel eens warm worden. Een verfrissende duik in het zwembad, op een zomerse dag, daar geniet iedereen van. Om die verkoeling op te zoeken, trekken veel Kruibekenaren naar het Vita-Scheldebad. Vanaf 1 juli 2019 genieten zij daar van een lagere ticketprijs.

Wat is het voordeel?

Er komt een proefproject dat loopt van 1 juli 2019 tot en met 31 december 2019. In die periode krijgen inwoners van Kruibeke de kans om aan hetzelfde tarief te komen zwemmen als inwoners van Temse. Dat betekent een korting van 1 euro per toegangsticket.

Waarom dit proefproject?

Op dit moment zwemmen inwoners van Temse aan een voordeliger tarief in het Vita-Scheldebad. Inwoners van Kruibeke hadden dit voordeel niet en hebben in hun gemeente ook geen eigen zwembad. Daarom engageerden de gemeenten Kruibeke en Temse zich om tot een akkoord te komen met het Vita-Scheldebad.

Via deze financiële inspanning wil Kruibeke elke inwoner extra stimuleren om gezond te sporten dichtbij huis. De helft van de kostprijs wordt gedragen door de gemeente Kruibeke en de andere helft door Vita-Scheldebad zelf. Op het einde van de proefperiode wordt het project geëvalueerd.

Wat vind je in het Scheldebad?

Maandelijks zoeken ongeveer 500 Kruibeekse zwemmers het Vita-Scheldebad op voor een duik. Het Vita-Scheldebad beschikt over een 25-meterbad van 10 banen breed, een instructiebad met variabele bodem, een peuterzone en familieglijbaan.

Hoe krijg je korting? 

Inwoners van Kruibeke die vanaf 1 juli 2019 gaan zwemmen in het Vita-Scheldebad, tonen daar eenvoudigweg hun identiteitskaart aan de kassa. Geen administratie of papierenwinkel dus, gewoon zwempak aan en een duik nemen!

Alle info: vita-scheldebad.be

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht
Vita Scheldebad logo

Openingsuren & contact

Communicatie

adres
O.L.Vrouwplein 18-209150 Kruibeke
Tel. tel.
03 740 02 53
e-mail
communicatie@kruibeke.be

Deel deze pagina