naar top
Gemeente Kruibeke

Vacature: Meewerkend vrachtwagenchauffeur - wegenis

14 juni ’19 (vr)
Het gemeentebestuur van Kruibeke zoekt voor een snelle indiensttreding een meewerkend vrachtwagenchauffeur (m/v) voor onze technische dienst – ploeg wegenis.

Je combineert zowel de functie van vrachtwagenchauffeur als die van helpende hand binnen onze ploeg wegenis.

Als vrachtwagenchauffeur verzorg je het transport van al het nodige bouwmateriaal, laden en lossen van alle bouwmateriaal met laadkraan, klinkerklem, palethaak,…. Als helpende hand werk je mee met je collega’s van de ploeg wegenis tijdens hun werkzaamheden.

 

Jouw profiel:
  • Je hebt reeds ervaring als vrachtwagenchauffeur
  • Je beschikt over een rijbewijs C met vakbekwaamheid code 95
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in wegenis/grondwerken
  • Je bent collegiaal ingesteld
  • Je voert je werk veilig en nauwgezet uit
  • Je bent flexibel

 

Wat biedt gemeente Kruibeke jou?

Een voltijds contract van tijdelijke duur met optie vast na het slagen in een selectieproef die bestaat uit een praktisch en mondeling gedeelte.

Een bruto maandloon van minimum € 1.994,21 en maximum € 2.285,81. Tot 12 jaar werkervaring uit de privé kan als anciënniteit in aanmerking genomen worden voor het salaris. Anciënniteit uit de openbare sector wordt volledig meegerekend.

Andere voordelen zijn: maaltijdcheques, terugbetaling verplaatsingskosten woon/werkverkeer met het openbaar vervoer, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, goede verlofregeling (31 dagen per jaar),…

 

Hoe solliciteren?

Solliciteren kan door jouw CV, motivatiebrief en een uittreksel van het strafregister (model 595) via volgende link te bezorgen: https://www.jobsolutions.be/register/4032

Voor meer info kan je je richten tot de personeelsdienst op het nummer 03 740 36 97 (niet aanwezig op maandag) of 03 740 02 21 (niet aanwezig op woensdag)

Meer info

Nieuwsoverzicht
Foto_Vacature_Kruibeke_werft_aan-01

Openingsuren & contact

Personeelsdienst gemeente

adres
O.L.Vrouwplein 18-209150 Kruibeke
Tel. tel.
03 740 36 97
Tel. tel.
03 740 02 22
e-mail
personeelsdienst@kruibeke.be

Deel deze pagina