naar top
Gemeente Kruibeke

Met korting naar DIVA

26 augustus ’19 (ma)
De gemeente Kruibeke is een partnership gestart met het Diamantmuseum (DIVA) in Antwerpen. Een inkomticket van kasteel Wissekerke of de voucher in Kruibeke INFO - herfst 2019 geeft je nog tot 31 december 2019 15% korting op de inkomprijs van DIVA.
Wat moet je weten over DIVA?

DIVA, dé nieuwe ster in Antwerpen, en haar butler Jérome nemen je mee op reis doorheen het Antwerpse diamantverhaal. Uniek vakmanschap, boeiende verhalen, meeslepende emoties en indrukwekkende ensceneringen.

In het museum schittert onder meer de prachtige diamanten parure van Zoë De Feltz, ook wel Gravin Vilain XIIII. Deze voormalige bewoonster van kasteel Wissekerke kreeg het unieke en waardevolle halssnoer met bijpassende oorbellen van Napoleon Bonaparte.

Voor een replica van de prachtige set juwelen hoef je niet ver te gaan, want die kan je bezichtigen in onze eigen Sint-Pieterskerk in Bazel.
 
Vijf talentvolle laatstejaarsstudenten van de beste gameschool ter wereld, DAE Howest in Kortrijk, wekten de vroegere adellijke bewoonster van het kasteel Wissekerke opnieuw tot leven met een filmbewerking van een aantal schilderijen. Zowel in kasteel Wissekerke als in DIVA kan je de kortfilm ‘Life of Zoë’ bekijken.
 
Met DeWaterbus ligt het museum slechts op 20 minuten varen van Kruibeke. DeWaterbus komt aan op het Steenplein, op wandelafstand van DIVA (Suikerrui 17-19). Raadpleeg www.dewaterbus.be voor de tarieven en vaartijden.

 

Voordeel voor Kruibekenaars

Bij afgifte van de voucher op pagina 13 in 'Kruibeke INFO- herfst 2019' ontvang je 15% korting bij DIVA op de aankoop van één of meerdere toegangstickets voor jouw gezin aan de kassa bij DIVA. De korting kan niet online aangevraagd worden en is niet cumuleerbaar met andere kortingsacties. Geldig tot en met 31/12/2019.

Info: DIVA, Antwerp Home of Diamonds | Suikerrui 17-19, 2000 Antwerpen 03 360 52 52 | www.divaantwerp.be | Dagelijks van 10-18 uur. Woensdag gesloten.

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht