naar top
Gemeente Kruibeke

Infoavond op 22/10: Kinderopvang thuis

22 oktober ’19 (di)
Heb je een groot hart voor de allerkleinsten (0-3 jaar)? Wil je hen de eerste stapjes in de wereld helpen zetten? Dan is kinderbegeleider zijn vast iets voor jou.

Als je gezinsopvang thuis organiseert, kan je jouw dagen volledig zelf organiseren. Je bepaalt in overleg met de dienst hoeveel kindjes je opvangt en wanneer je werkt (bv. niet of net wel in vakantieperiodes). Geen stapel papierwerk na je werkdag, want de administratie en betalingen worden grotendeels geregeld via het OCMW. Wie liever samenwerkt, kan met collega-begeleiders een groepsopvang oprichten. Je kan nu nog zonder diploma van kinderbegeleider instappen in een opleidingstraject op de werkvloer.

Wist je trouwens dat je voor je werk als kinderbegeleider niet belast wordt, maar wel sociaal verzekerd bent en pensioenrechten opbouwt? Je kan zelfs tijdens je (overlevings-)pensioen bijverdienen als kinderbegeleider.

Infoavond

Wie langskomt op dinsdag 22 oktober 2019 in dorpshuis De Duizendpoot komt er nog veel meer interessante info te weten. Je bent welkom om 20 u. Graag voor 18 oktober een seintje via onthaalouders@ocmwkruibeke.be. 

 

Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Dienst voor gezinsopvang Kriebel

adres
Kruibekestraat 129150 Kruibeke
Tel. tel.
03 740 96 12
e-mail
onthaalouders@ocmwkruibeke.be

Deel deze pagina