naar top
Gemeente Kruibeke

Vacature: Medewerker dienst omgeving

01 oktober ’19 (di)
Gemeente Kruibeke is op zoek naar een medewerk(st)er voor de dienst omgeving.

C1 – C3 / voltijds

 

Als medewerker omgeving heb je een zeer gevarieerde jobinhoud. Enerzijds beantwoord je de vragen van de burgers van Kruibeke aan de balie. Anderzijds verzorg je de administratie van omgevingsaanvragen die in volledig digitale omgeving verlopen. Verder ondersteun je de deskundigen in functie van een optimaal beleid op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu of bij de voorbereiding en uitvoering van een aantal milieuprojecten.

 

Profiel
  • Je beschikt over een hoger middelbaar onderwijsdiploma.
  • Je stelt je collegiaal op.
  • Je toont initiatief.
  • Je werkt klantgericht en flexibel.
  • Je slaagt in een selectieproef die bestaat uit een schriftelijk en mondeling gedeelte. Bij meer dan 25 geldige kandidaturen is er een preselectieproef voorzien. De schriftelijke proef vindt plaats op dinsdag 19 november 2019.

 

Wat bieden we jou?

Je komt terecht in een enthousiast team van een 7-tal collega’s waar je als teamplayer steeds kan rekenen op een goede ondersteuning en een aangename werksfeer.

Een contract van onbepaalde duur met maaltijdcheques, fietsvergoeding, terugbetaling verplaatsingskosten woon/werkverkeer met het openbaar vervoer, bruto maandloon minimum € 1927,37. Tot 12 jaar werkervaring uit de privé kan als anciënniteit in aanmerking genomen worden voor het salaris, anciënniteit uit de openbare sector wordt volledig meegerekend.

 

Hoe solliciteren?

Solliciteren kan tot uiterlijk 29 oktober 2019 via https://www.jobsolutions.be/register/4467.

Zie bijgevoegd bestand voor extra informatie. Heb je nog vragen dan kan je steeds terecht bij de personeelsdienst op het nummer 03 740 36 97.

Nieuwsoverzicht
Foto_Vacature_Kruibeke_werft_aan-01

Openingsuren & contact

Personeelsdienst gemeente

adres
O.L.Vrouwplein 18-209150 Kruibeke
Tel. tel.
03 740 36 97
Tel. tel.
03 740 02 22
e-mail
personeelsdienst@kruibeke.be

Deel deze pagina