naar top
Gemeente Kruibeke

Groepsaankoop 100% groene stroom en aardgas.

05 november ’19 (di)
Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de negende groepsaankoop voor groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen.
Inschrijven

Schrijf je vóór 4 februari 2020 in via www.oost-vlaanderen.be/groenestroom. Inschrijven kan vanaf 25 november 2019 en is gratis en volledig vrijblijvend. Je krijgt een persoonlijk aanbod met een prijs, berekend op jouw opgegeven verbruik. Vind je het voorstel interessant, dan accepteer je het aanbod tot en met 5 april 2020. De Provincie regelt de overstap naar je nieuwe leverancier.

Heb je geen toegang tot het internet, dan kun je tot en met 3 februari 2020, terecht bij de gemeentelijke dienst Omgeving.

Veiling

4 februari 2020

Goedkopere energie via groepsaankoop

Met deze groepsaankoop ondersteunt de Provincie Oost-Vlaanderen haar inwoners bij de overstap naar groene en scherp geprijsde energie. Door een grote groep geïnteresseerden samen te brengen, kan de Provincie een lage prijs bedingen voor groene elektriciteit en gas. De leverancier die tijdens de energieveiling op 4 februari de beste prijs kan bieden, is de winnaar. Hoe meer deelnemers, hoe groter de korting. Bedrijven, zelfstandigen en verenigingen met een beperkt verbruik kunnen ook deelnemen.

Dankzij de vorige groepsaankoop konden meer dan 32.000 Vlaamse gezinnen en meer dan 1.000 bedrijven respectievelijk gemiddeld 367 en 485 euro besparen op hun energiefactuur. Ook dit jaar is het doel weer zoveel mogelijk Oost-Vlamingen groene, goedkope energie aan te bieden.

 

Jouw gemeente werkt mee

Ook de gemeente Kruibeke ondersteunt dit initiatief. Wie hulp wil bij zijn inschrijving, kan terecht bij het gemeenteloket. Neem zeker je laatste jaarafrekening mee! Daarin staan immers alle gegevens die we nodig hebben om jouw inschrijving in orde te brengen.

Meer info
  • Gratis infolijn: 0800 76101 (werkdagen van 9 tot 20 uur)
    groenestroom@oost-vlaanderen.be

  • Gemeenteloket:
    Gemeentelijke dienst Omgeving, O.L.Vrouwplein 18, 9150 Kruibeke,
    tijdens de openingsuren elke werkdag van 9 tot 12u en ook op maandag van 14 tot 17 u en dinsdag van 15.30 tot 19u.
    Tel: 03 740 36 90.

Lees meer artikels over

Meer info

Nieuwsoverzicht