naar top
Gemeente Kruibeke

Groepsaankoop 100% Belgische groene stroom

04 februari ’20 (di)
De Provincie Oost-Vlaanderen organiseert voor de negende keer de groepsaankoop 100% groene stroom en aardgas. Bovendien kiezen we dit jaar voor nog meer duurzame energie en gaan we resoluut voor 100% groene stroom geproduceerd in België!

Door alle geïnteresseerden te verzamelen in een groepsaankoop, zakt de prijs aanzienlijk. De afgelopen (achtste) editie (2018/2019) stapten ruim 32.000 consumenten van de 61.000 inschrijvers over naar de winnende leverancier en kregen zo een fikse korting op hun energiefactuur.

Inschrijven

Wil jij ook besparen op je energierekening? Schrijf je dan gratis en vrijblijvend in voor 4 februari 2020 via www.samenaankoopenergie.be.

Veiling

Op 4 februari 2020 heeft de Provincie Oost-Vlaanderen een veiling georganiseerd, waarbij de energieleveranciers gevraagd werden om hun laagste prijs in te dienen voor elektriciteit en gas.

Persoonlijk voorstel

Na de energieveiling krijg je uiterlijk 15 maart 2020 een persoonlijk voorstel met een aanbod van de leveranciers met de scherpste tarieven. Je beslist daarna zelf of je gebruik wilt maken van het aanbod.

Vrijblijvend intekenen

Nadat je je persoonlijk voorstel ontvangen hebt, kun je tot en met 5 april 2020 beslissen of je gebruik wilt maken van het aanbod van de groepsaankoop.

Lees meer artikels over

Meer info

Nieuwsoverzicht