naar top
Gemeente Kruibeke

Vacature Verantwoordelijke lokaal opvanginitiatief B1-B3 / voltijds

11 februari ’20 (di)
Gemeente/OCMW Kruibeke zoekt een (m/v/x) verantwoordelijke lokaal opvanginitiatief.

Je staat mee in voor een kwaliteitsvolle opvang in het lokaal opvanginitiatief (LOI) voor de verzoekers om internationale bescherming en niet begeleide minderjarigen die werden toegewezen aan de plaatselijke overheid in het kader van materiële opvang. Je draagt mee de verantwoordelijkheid voor de globale dagdagelijkse werking van het LOI op inhoudelijk, sociaal, administratief, logistiek en organisatorisch vlak.

Je werkt samen in een team van 3 collega’s en je rapporteert aan het afdelingshoofd welzijn.

Profiel
  • Je beschikt over een bachelor diploma in een menswetenschappelijke richting.
  • Je combineert inlevingsvermogen met relativeringsvermogen.
  • Je bent bereid te werken op flexibele uren binnen een permanentiesysteem (24-uren telefonische permanentie in beurtrol).
  • Je leert graag permanent bij.
  • Je communiceert vlot en overtuigend met alle betrokkenen.
  • Je kan netwerken opbouwen en benutten met het oog op resultaat.
  • Je beschikt over een rijbewijs B.
  • Kennis van meerdere talen is een pluspunt.
  • Je slaagt in een selectieprocedure die bestaat uit een schriftelijke en een mondelinge proef. Het schriftelijk gedeelte vindt plaats op 24 maart 2020.
Wat bieden we jou?

Een boeiende, afwisselende en uitdagende functie in een open en transparante omgeving met aandacht voor een gezond evenwicht werk-privé.

Een voltijds contract van onbepaalde duur met maaltijdcheques, fietsvergoeding, terugbetaling verplaatsingskosten woon/werkverkeer met het openbaar vervoer, flexibele werktijd en verlofregeling, bruto maandloon minimum € 2.460,78, maximum € 2.887,51, tot 12 jaar werkervaring uit de privé kan als anciënniteit in aanmerking genomen worden voor het salaris, anciënniteit uit de openbare sector wordt volledig meegerekend.

Hoe solliciteren?

Solliciteren kan door jouw CV, motivatiebrief en kopie diploma te bezorgen via volgende link: https://www.jobsolutions.be/register/5233

Voor meer info kan je je telefonisch richten tot de personeelsdienst op het nummer 03/740.36.97

Meer info

Nieuwsoverzicht