naar top
Gemeente Kruibeke

Vacature Maatschappelijk werk(st)er (vervangingscontract)

11 december ’19 (wo)
Het gemeentebestuur/OCMW van Kruibeke is voor onmiddellijke indiensttreding op zoek naar een (m/v/x) maatschappelijk werk(st)er.

Als maatschappelijk werker sta je samen met je collega’s in voor de maatschappelijke dienstverlening naar de burgers van Kruibeke. Je begeleidt de cliënten op een integrale manier op tal van levensdomeinen op basis van de noden binnen de cliëntsituatie. Dit gaat over financiële steunverlening (leefloon, aanvullende steun,…), budget en schuldhulpverlening, psychosociale en administratieve begeleiding van toeleiding richting arbeidsmarkt of andere vormen van sociale activering. Voor cliënten ben je het ankerpunt en fungeer je als vertrouwenspersoon. Je rapporteert rechtstreeks aan de hoofdmaatschappelijk werker.

Profiel
  • Je bent onmiddellijk beschikbaar.
  • Je beschikt over een bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent, of een bachelor in de sociale gezondheidszorg of een daarmee gelijkgesteld diploma.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring binnen een sociale dienst.
  • Je hebt kennis van de OCMW-wetgeving.
  • Je bent sociaalvoelend en je stelt je empathisch op.
  • Je werkt zelfstandig en met verantwoordelijkheidszin aan je taken.
  • Je bent een gemotiveerd teamspeler.
  • Je communiceert vlot en assertief.
  • Je beschikt over een rijbewijs B.
Wat bieden we jou?

Een boeiende, afwisselende en uitdagende functie in een open en transparante omgeving met aandacht voor een gezond evenwicht werk-privé.

Een voltijds vervangingscontract tot ongeveer midden augustus 2020 met maaltijdcheques, fietsvergoeding, terugbetaling verplaatsingskosten woon/werkverkeer met het openbaar vervoer, flexibele werktijd en verlofregeling, bruto maandloon minimum € 2.460,78, maximum € 2.887,51, tot 12 jaar werkervaring uit de privé kan als anciënniteit in aanmerking genomen worden voor het salaris, anciënniteit uit de openbare sector wordt volledig meegerekend.

Hoe solliciteren?

Bezorg ons zo snel mogelijk je cv met motivatiebrief en kopie van jouw diploma via volgende link: https://www.jobsolutions.be/register/4838

Meer info vind je op www.kruibeke.be/vacatures of je kan je telefonisch richten tot de personeelsdienst op het nummer 03 740 36 97

Meer info

Nieuwsoverzicht