naar top
Gemeente Kruibeke

Vacature Technisch assistent wegenis D1-D3 / voltijds

19 december ’19 (do)
Voor onze gemeente en OCMW zijn wij op zoek naar een (m/v/x) technisch assistent wegenis.

Als technisch assistent wegenis voer je samen met je collega’s herstellingen uit aan het wegennet in de gemeente Kruibeke en werk je mee aan nieuwe projecten zoals de aanleg van nieuwe voetpaden. Je staat ook in voor huisaansluitingen aan de riolering. Je rapporteert aan de ploegbaas van de ploeg wegenis.

Je weet je handen uit de mouwen te steken en je werkt autonoom aan je taken. Je voert je opdrachten veilig, kwaliteitsvol en efficiënt uit. Je stelt je collegiaal op binnen de ganse technische dienst. Bij voorkeur heb je enige ervaring in de wegenbouw en ben je in het bezit van een rijbewijs BE. 

Wat bieden we jou?

Een voltijds contract van onbepaalde duur met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, terugbetaling verplaatsingskosten woon/werkverkeer openbaar vervoer, flexibele werktijd en verlofregeling (31 dagen per jaar), bruto maandloon minimum € 1994,21. Al jouw jaren werkervaring uit de privé of als zelfstandige kunnen als anciënniteit in aanmerking genomen worden voor het salaris omdat dit een knelpuntberoep betreft. Anciënniteit uit de openbare sector wordt ook steeds volledig meegerekend.

Hoe solliciteren?

Solliciteren kan tot uiterlijk 22 januari 2020 door jouw CV en motivatiebrief te bezorgen via https://www.jobsolutions.be/register/4872 of je stuurt deze documenten tav. het College van Burgemeester en Schepenen naar O.L.Vrouwplein 18-20, 9150 Kruibeke. Je dient ten laatste tegen de datum van de selectieproef een uittreksel van het strafregister te kunnen voorleggen.

De selectieproef zal bestaan uit een schriftelijk/praktisch deel en een sollicitatiegesprek.

Voor meer info kan je je richten tot de personeelsdienst op het nummer 03/740 36 97.

Meer info

Nieuwsoverzicht