naar top
Gemeente Kruibeke

Vacature Maatschappelijk werk(st)er B1-B3 / 19/38ste

11 februari ’20 (di)
Voor het OCMW zijn wij op zoek naar een halftijds (m/v/x) maatschappelijk werker.

Als maatschappelijk werker sta je samen met je collega’s in voor de maatschappelijke dienstverlening naar de burgers van Kruibeke. Je begeleidt de cliënten op een integrale manier op tal van levensdomeinen op basis van de noden binnen de cliëntsituatie. Dit gaat over financiële steunverlening (leefloon, aanvullende steun,…), budget en schuldhulpverlening, psychosociale en administratieve begeleiding van toeleiding richting arbeidsmarkt of andere vormen van sociale activering. Voor cliënten ben je het ankerpunt en fungeer je als vertrouwenspersoon.
Je rapporteert rechtstreeks aan de hoofdmaatschappelijk werker.

Profiel
  • Je beschikt over een bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent, of een bachelor in de sociale gezondheidszorg of een daarmee gelijkgesteld diploma.
  • Je hebt minimum twee jaar ervaring binnen een sociale dienst.
  • Je hebt kennis van de OCMW-wetgeving.
  • Je bent sociaalvoelend en je stelt je empathisch op.
  • Je werkt zelfstandig en met verantwoordelijkheidszin aan je taken.
  • Je bent een gemotiveerd teamspeler.
  • Je communiceert vlot en assertief.
  • Je slaagt in een selectieprocedure die bestaat uit een schriftelijk en een mondeling gedeelte. Het schriftelijk deel vindt plaats op 23 maart 2020.
Wat bieden we jou?

Een boeiende, afwisselende en uitdagende functie in een open en transparante omgeving met aandacht voor een gezond evenwicht werk-privé.

Een contract voor onbepaalde duur met maaltijdcheques, fietsvergoeding, terugbetaling verplaatsingskosten woon/werkverkeer met het openbaar vervoer, flexibele werktijd en verlofregeling, bruto maandloon minimum € 1.230,39, maximum € 1.443,75, tot 12 jaar werkervaring uit de privé kan als anciënniteit in aanmerking genomen worden voor het salaris, anciënniteit uit de openbare sector wordt volledig meegerekend.

Hoe solliciteren?

Solliciteren kan tot uiterlijk 5 maart 2020 door jouw CV, motivatiebrief en diploma te bezorgen via volgende link: https://www.jobsolutions.be/register/5231

Meer info vind je op www.kruibeke.be/vacatures of je kan je telefonisch richten tot de personeelsdienst op het nummer 03 740 36 97

Meer info

Nieuwsoverzicht