naar top
Gemeente Kruibeke

Vacature Boekhouder B1-B3 / voltijds

11 februari ’20 (di)
Voor onze gemeente en OCMW zijn wij op zoek naar een (m/v/x) boekhouder.

Als boekhouder ben je samen met je collega’s van de financiële dienst verantwoordelijk om de boekhouding te voeren van de gemeente, het OCMW en het AGB. Zo sta je o.a. in voor het boeken van de verkoopfacturen, verwerk je de kassa’s en de subsidies en volg je de inning van de klantenvorderingen op. Daarnaast neem je ook een actieve rol op bij projecten zoals bvb e-facturatie en de opstart van de boekhoudkundige afhandeling van de GAS-boetes. Je rapporteert rechtstreeks aan de financieel directeur.

Profiel
  • Je beschikt over een bachelordiploma of daarmee gelijkgesteld onderwijs, in de richting van accountancy-fiscaliteit of boekhouden.
  • Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring binnen boekhouden.
  • Inzicht in de werking van gemeente en OCMW is een pluspunt.
  • Je bent IT vaardig. Zo heb je een grondige kennis van de courante officetoepassingen.
  • Je werkt zeer nauwgezet, planmatig en gestructureerd.
  • Je bent klantgericht en collegiaal.
  • Je bent leergierig.
  • Je slaagt in een selectieprocedure die bestaat uit een schriftelijk en mondeling gedeelte. De schriftelijke proef vindt plaats op 17 maart 2020; de mondelinge proef op 2 april 2020.
Wat bieden we jou?

Een boeiende, afwisselende en uitdagende functie in een open en transparante omgeving met aandacht voor een gezond evenwicht werk-privé.

Een voltijds contract van onbepaalde duur met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, terugbetaling verplaatsingskosten woon/werkverkeer met het openbaar vervoer, flexibele werktijd en verlofregeling, bruto maandloon minimum € 2.460,78; ervaring uit de openbare sector wordt volledig overgenomen en relevante werkervaring uit de privésector of als zelfstandige kan onbeperkt meegenomen worden.

Hoe solliciteren?

Solliciteren kan tot uiterlijk 3 maart 2020 door jouw CV, motivatiebrief en diploma te bezorgen via volgende link: https://www.jobsolutions.be/register/5194

Meer info vind je op www.kruibeke.be/vacatures of je kan je telefonisch richten tot de personeelsdienst op het nummer 03 740 36 97

Meer info

Nieuwsoverzicht