naar top
Gemeente Kruibeke

Kruibeekse zomerbon: Winkelhier - geniet hier

19 juni ’20 (vr)
Onze ondernemers worden zwaar getroffen door de coronacrisis. Wil je ze een duwtje in de rug geven? Gebruik dan de Kruibeekse zomerbon die van 22 tot 26 juni bij alle inwoners in de bus valt. Wie bovendien een zomer+bon aankoopt, geniet van 10 euro extra horecategoed!
De Kruibeekse zomerbon (15 euro)

Elk gezin ontvangt in de week van 22 tot en met 26 juni 2020 een Kruibeekse zomerbon ter waarde van 15 euro (één per adres) in de brievenbus. Deze bon kan gebruikt worden om aankopen te doen bij deelnemende Kruibeekse ondernemers. Je ontdekt wie er deelneemt via onderstaande lijst én via een herkenbaar affiche aan de winkelramen. 

De Kruibeekse zomer+bon (25 euro + 10 euro horecategoed)

Per gezin kan een bijkomende waardebon aangekocht worden (de zomer+bon) ter waarde van 35 euro. Je betaalt hiervan 25 euro zelf via de webshop en ontvangt automatisch de overige 10 euro bij het gebruik van de kortingscode die op de brief stond. Deze 10 euro wordt door het lokaal bestuur voor haar rekening genomen. Deze 10 euro kan enkel besteed worden bij de lokale horeca, omdat zij pas als laatste terug hun zaak mochten openen.

Veelgestelde vragen:

In welke periode kan ik mijn bon gebruiken?

De Kruibeekse zomerbon én zomer+bon zijn geldig van 1 juli 2020 tot en met 31 augustus 2020. Na deze periode heeft je bon geen waarde meer, dus gebruik hem snel!

Wat als ik op zaterdag 27 juni nog steeds geen bon in de bus vind?

De zomerbonnen worden bezorgd via een geadresseerde enveloppe, gebust door bpost in de week van 22 tot en met 26 juni. Mocht er toch iets mislopen met de verzending, dan dien je dit te melden voor 1 juli: 

  • Via het e-loket (vanaf 26 juni online).
  • Via telefoon naar 03 740 02 10 (op maandag en dinsdag tijdens de openingsuren).

Doe dit zeker vóór 1 juli, want dan start de geldigheidsperiode van de bon! 

Je ontvangt enkel de gratis zomerbon van 15 euro in de bus. De zomer+bonnen (25 euro + 10 euro horecategoed) worden niet bezorgd, maar kan je aankopen op de webshop: zie Hoe koop ik de zomer+bon aan.

Bij welke ondernemers kan ik mijn bon gebruiken?

Je kan je bon gebruiken bij deze deelnemende ondernemers, gesorteerd per deelgemeente. Je herkent ze binnenkort ook via een herkenbaar affiche aan het raam.

De zomerbon en zomer+bon kan je bij alle deelnemers benutten (inclusief horeca). De horecabon van 10 euro kan je enkel bij horeca benutten, deze categorie staat aangeduid in de deelnemerslijst.

Hoe kan ik de Zomer+bon aankopen?

Je kan de zomer+bon (van 25 euro) online aankopen via deze webshop. Dit kan nog tot 15 augustus. Je ontvangt de zomer+bon vervolgens in de vorm van een QR-code via e-mail.

Als je de kortingscode gebruikt die op je persoonlijke brief vermeld staat, ontvangt je de horecabon van 10 euro er gratis bij. Deze horecabon wordt je vervolgens via e-mail nagestuurd. 

Elke kortingscode kan slechts 1 keer gebruikt worden. Je kan dus wel meerdere zomer+bonnen aankopen ter waarde van 35 euro (vb. om cadeau te doen aan anderen), maar je kan slechts 1 keer de korting van 10 euro ontvangen. Klik dus zeker niet terug tijdens het aankoopproces in de webshop, want dan wordt je kortingscode gedeactiveerd! Zie 'Wat als de aankoop niet lukt'.

Wat als de aankoop via de webshop niet lukt?

Heb je vragen over de webshop of problemen bij de aankoop van de zomer+bon? Bijvoorbeeld omdat er toch 35 euro in plaats van 25 euro werd aangerekend? Dan meld je dit via het e-mailadres hello@wearewisely.com of via het contactformulier op de webshop.  

Hoe gebruik ik de bon? 

Neem je papieren zomerbon mee wanneer je inkopen doet of de horeca bezoekt. De ondernemer scant je bon en deze wordt automatisch ontwaard. 

De zomer+bon ontvang je via e-mail en is dus een digitale bon. Je neemt je mail afgedrukt of op je smartphone mee. De horecabon die bij je zomer+bon hoort, werkt op dezelfde manier (via afgeprinte mail of je smartphone), maar deze kan je dus enkel bij horeca gebruiken. 

Kan ik de bon in verschillende keren gebruiken? 

Je hoeft het volledige bedrag van de bon niet in één keer te spenderen. Bovendien mag je de bon bij verschillende handelszaken gebruiken, vb. voor een koffietje in een horecazaak en de dag erna bij de lokale bakker.

Kan ik als ondernemer nog mee inschrijven?

Ondernemers die interesse hebben om deel te nemen, lezen hier alle info.

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht