naar top
Gemeente Kruibeke

Afrittencomplex E17 Kruibeke afgesloten 3 en 4 juli 's nachts

29 juni ’20 (ma)
Tijdens de nachten van 3 en 4 juli wordt een tijdelijke brug over de E17 ter hoogte van het complex Kruibeke geplaatst. Dit zorgt voor omleidingen.
Welke werkzaamheden?

De tijdelijke brug komt naast de bestaande brug van de Krijgsbaan te liggen. Tijdens beide nachten (van 3 op 4 juli en van 4 op 5 juli) is het verkeer op de snelweg en op de Krijgsbaan onderbroken

De tijdelijke brug zal in het weekend van 17-19 juli in dienst gaan als keerbrug voor het snelwegverkeer. Het verkeer richting Gent zal via de keerbrug kunnen omkeren en richting Antwerpen rijden.

Waarom deze werkzaamheden?

Deze keerbeweging is noodzakelijk voor bestemmingsverkeer naar Zwijndrecht. De afrit in Zwijndrecht voor verkeer richting Gent sluit in het weekend van 17-19 juli. Het bestemmingsverkeer vanuit Antwerpen kan via de keerbrug de afrit Zwijndrecht voor verkeer richting Antwerpen bereiken. Op die manier vermijden we dat het verkeer een omleiding via lokale wegen moet volgen.Werken: Plaatsen tijdelijke keerbrug ter hoogte van op en afrittencomplex Kruibeke ikv werken Oosterweel.

Welke hinder is er?

Tijdens de werken is het volledige op- en afrittencomplex afgesloten alsook het viaduct over de E17 zelf.

Tijdens de nachten van 3 en 4 juli:

  • Omleiding fietsers: Richting Zwijndrecht via Burcht (Kruibeeksesteenweg)
  • Omleiding fietsers: Richting Beveren – Melsele via Oude Heirbaan
  • Omleiding gemotoriseerd verkeer: via N419 – N485 naar het op- en afrittencomplex Bazel.

Bekijk de omleidingen

Meer info

Nieuwsoverzicht