Rap op Stap

Inhoud

Wil je ook graag een reis maken, een leuke daguitstap plannen of een culturele activiteit beleven maar is je budget erg krap of ervaar je (meerdere) drempels? Kom dan vrijblijvend langs in ons Rap op Stapkantoor, want wij geloven dat vakantie en vrije tijd een basisrecht is voor iedereen!

Rap op Stap... wat is dat?

Rap op Stap is een sociaal reisbemiddelingskantoor voor mensen met een beperkt budget. Een verblijf aan zee, een uitstap naar een pretpark of de zoo, een citytrip naar Brugge, een theaterbezoek, concerten, en nog veel meer kan je bij Rap op Stap boeken aan sociaal tarief. Bovendien helpen de medewerkers jou ook met praktische zaken, zoals het samenstellen van een budget en het uitzoeken van geschikte activiteiten. Kortom, jouw ideale droomvakantie wordt tot in de puntjes verzorgd!

Via ons kantoor in het inloophuis kan je niet alleen individueel uitstappen boeken, maar zeker ook in groep. Wij organiseren elke maand een leuke groepsuitstap. Voor ieder wat wils!

Groepsuitstappen 2024

Openingsuren

  • Donderdag: de 1e donderdag van de maand van 13 tot 19 u en de 3e donderdag van 10 tot 16 u
  • Vrijdag: de 2e en 4e vrijdag van de maand van 13 tot 17 u

Je hoeft geen lid te zijn of een afspraak te maken.

Kom maar gewoon langs, we verwachten jullie!

Voorwaarden

Ben je niet zeker of je in aanmerking komt? Spring gerust eens binnen of neem contact op via telefoon of mail! Onze medewerkers zoeken dit met plezier voor je uit.

Kostprijs

Langskomen bij Rap op Stap is kosteloos.