Renovatie brug Kruibekesteenweg over E17

Gepubliceerd op woensdag 9 mrt 2022 om 16:20
Op maandag 4 april 2022 start het Agentschap Wegen en Verkeer met de grondige renovatie van de brug Kruibekesteenweg over de E17 in Kruibeke. Zowel de bovenkant als de onderkant van de brug worden volledig vernieuwd.

Over de werken

De brug aan de Kruibekesteenweg in Kruibeke is aan een volledige renovatie toe om de veiligheid en het comfort van de weggebruikers te garanderen.

Er komt een nieuw wegdek, de voegen van de brug worden vernieuwd, de brug krijgt een nieuwe waterdichting en de brugrand en de onderkant worden vernieuwd en hersteld.

Fasering en omleiding

Op 4 april beginnen de werken en als ze volgens planning verlopen duurt de renovatie tot de zomer van 2022.

  • De fietsers rijden om via de Beverenstraat, Nieuwe Veldstraat, brug Veldstraat over de E17 en de Heirbaan in beide richtingen.
  • Het autoverkeer rijdt om via de Burchtstraat (N419), Oude Heirbaan, de industriezone, de brug Galgenstraat over de E17, Schaarbeekstraat en de Heirbaan in beide richtingen.
  • Je vindt in dit nieuwsbericht een omleidingsplan, dat je kan openklikken om te vergroten.

Op de E17 zal er voorlopig geen hinder zijn voor het verkeer, behalve op het einde van de werken, wanneer de aannemer werkt aan de onderzijde van de brug.

Alle info vindt u ook op www.wegenenverkeer.be/Kruibeke

Vragen over de werken

Heeft u vragen over de werken, dan kunt u terecht bij Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen via www.meldpuntwegen.be.

We doen al het mogelijke om de hinder rond de werf zo veel mogelijk te beperken. Toch is het uitvoeren van wegwerkzaamheden zonder overlast voor de omwonenden onmogelijk. We hopen dan ook op uw begrip te mogen rekenen.