Schepen Kamiel Van Gheem overleden

Gepubliceerd op dinsdag 16 nov 2021 om 20:46

Het gemeentebestuur van Kruibeke meldt met droefheid het overlijden van schepen Kamiel Van Gheem.

Kamiel zetelde in de Kruibeekse gemeenteraad van 2007 tot 2012 voor lijst D.E.N.E.R.T. en van 2013 tot op heden voor N-VA. Sinds 2019 was hij schepen van senioren, sport, markten, tewerkstelling en begraafplaatsen.  

Kamiel was behalve gemeenteraadslid ook actief in verschillende verenigingen en een zeer betrokken Kruibekenaar. “Hij was een man van het volk die ook iedereen kende, overal aanwezig was en een luisterend oor had voor kleine en grote beslommeringen”, vertelt burgemeester Dimitri Van Laere. “Hij zette zich in om problemen aan te pakken en zich te scharen achter ideeën die onze gemeente moesten en moeten verbeteren. Ik ben uitermate trots op het feit dat Kamiel in mijn team zat, eigenlijk ons team ‘Kruibeke’. Hij en wij genoten van zijn kwinkslagen in het college, de gemeenteraad of eender welke vergadering. Voor hem moesten mensen zich goed voelen, hij zette zich daar hard voor in en genoot ervan om gelukkige mensen rond zich te hebben.”

Kamiel Van Gheem overleed maandag 15 november 2021 op 67-jarige leeftijd. Het Lokaal Bestuur Kruibeke betuigt zijn oprechte deelneming aan de familieleden en vrienden van Kamiel.

Condoleren

Er wordt een rouwregister geopend in OC De Brouwerij, O.L.Vrouwplein 18, 9150 Kruibeke. Wie wenst, kan een boodschap, anekdote of steunbetuiging achterlaten.

U kan ook online condoleren via de begrafenisondernemer: Rouwberichten - Kamiel Van Gheem - Uitvaartzorg Van Raemdonck (uitvaartzorg-vanraemdonck.be)