Uitbaters gezocht voor cafetaria sporthal De Dulpop

Gepubliceerd op donderdag 2 jun 2022 om 12:08
Het AGB Kruibeke is op zoek naar een nieuwe concessionaris voor de uitbating van de cafetaria van Sporthal De Dulpop. Kandidaturen kunnen tot uiterlijk woensdag 29 juni '22 ingediend worden.

Het AGB Kruibeke hernieuwt, met ingang vanaf 1 oktober '22, de concessie voor de uitbating van de cafetaria van Sporthal De Dulpop. De cafetaria is gelegen te 9150 Kruibeke, Beekdam 2 in het sportcomplex De Dulpop.

De cafetaria is gelegen aan één van de toegangspoorten naar de Polders van Kruibeke, met haar 600 hectare één van de grootste natuurgebieden van Vlaanderen. De mooie fiets- en wandelroutes trekken nu al heel wat toeristen aan en de nabijgelegen veerdiensten en de halte van de Waterbus maken het gebied ook heel toegankelijk voor bezoekers die van wat verder komen. De polders maken deel uit van Rivierpark Scheldevallei, grote kanshebber om midden 2023 erkend te worden als één van de eerste vier nationale parken van Vlaanderen. De promotie hierbij zal zorgen voor een nog grotere toeristische aantrekkingskracht. Ook de heropening van kasteel Wissekerke begin 2023 zal hier zijn aandeel in hebben. Het kasteel maakt deel uit van het hefboomproject ‘Kastelen van de Schelde’ en zal vanaf 2023 internationaal gepromoot worden door Toerisme Vlaanderen. De beleving in en rond het kasteel wordt momenteel uitgewerkt door een gerenommeerd ontwerpbureau en zal kunnen tippen aan de beste musea en attracties van ons land. In het kasteel zelf wordt geen horeca ondergebracht.

De cafetaria is gelegen op het gelijkvloers van de sporthal. In de concessie zijn begrepen: de cafetaria, de keuken, de verbruikszaal, de berging en het terras. De toegang van de cafetaria wordt verleend via de inkomhal van de sporthal. Vanuit de cafetaria is er rechtstreekse inkijk in de sporthal. Het terras staat in rechtstreekse verbinding met de cafetaria. Het terras geeft uitzicht op de parking. De inboedel van de cafetaria, waaronder stoelen, tafels, toog zijn eigendom van het AGB.

Geïnteresseerden kunnen zich tot uiterlijk woensdag 29 juni '22 schriftelijk  inschrijven op basis van een door het bestuur opgemaakt voorstel van overeenkomst dat aangevuld dient te worden:

  • Zie 'Bijlagen' voor de overeenkomst en het lastenboek 

Meer info

Met inhoudelijke vragen over de cafetaria van Sporthal De Dulpop kan je terecht bij de Technische Dienst. Kandidaten kunnen een plaatsbezoek brengen aan de zaak na afspraak via td@kruibeke.be

Bijlagen

  • Concessieovereenkomst cafetaria sporthal De Dulpop 2022.pdf 344,5 Kb