UiTinKruibeke - Alle info in één magazine

Inhoud

Met de slogan: ‘Kruibeke, tussen kastelen, gastronomie en polders‘ pakt de gemeente voor de vierde maal uit met een toeristisch magazine. Verwacht je opnieuw aan een luchtige publicatie boordevol praktische informatie, adembenemende foto’s en leuke weetjes over de bezienswaardigheden van de Scheldegemeente.

De unieke samenstelling van sterk erfgoed, de bijzondere natuur en de ligging aan de Schelde, maken van Kruibeke een unieke en aangename toeristische trekpleister voor bezoekers. Met het 600 ha grote natuurgebied ‘de Polders van Kruibeke’, de vijfhonderdjarige getijdenmolen van Rupelmonde en het sprookjeskasteel Wisserkerke is een dagje vertoeven in Kruibeke meer dan de moeite waard. En er is nog zo veel meer te beleven.

Vaste waarden in het magazine zijn de uitneembare toeristische kaart, een overzicht van alle wandel -en fietsroutes én tips waar je lekker kan eten of lokale lekkernijen kopen.

Jouw exemplaar in huis halen?

Via deze link kan je de meest recente editie doorbladeren. Je kan ook een papieren exemplaar oppikken bij het toeristisch infopunt in Bazel en Rupelmonde. Indien je het magazine 'UiTinKruibeke' graag per post ontvangt, mail ons dan je gegevens.

 

Bijlagen